PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Bardzo fajna obsada. Angeliqua i Sebastian to sprawdzony duet, a do tego w tej telce maja bardzo fajną charakteryzację ( szczególnie Montserrat jest fajnie ubierana). Mam nadzieje, że poleci u nas.

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Montserrat rzeczywiście jest fajnie ubierana i pokazuje swoje okazałości ;D Ma prawie zawsze fajny makijaż i piękne fryzury. Najbardziej mi się podobała w koczku i ciemnej sukience w "noc poślubną". No, aktorzy do siebie pasują, aczkolwiek nie wiem czemu ale aktor Sebastian Rulli (?) mnie odrzuca :D Z buzi ładny, ale jest zbyt umięśniony ;d Ja osobiście nie lubię, aż tak umięśnionych ;d

ocenił(a) serial na 10
asiulka026

Mi sie najbardziej podoba w rozpuszczonych a sukienki chyba wszystkie ma ładne :)
Co do Sebastiana jest przystojny na swój sposób ale nie w moim typie ;p

ocenił(a) serial na 10
pati1109

Po prostu - ładnej we wszystkim ładnie :)
Sebastian też nie jest moim obiektem westchnień i pożądań, bardziej bym się pokusiła na kolesia z wyglądu typu Jose. Krótkie włosy i "koścista" twarz. No ale i tak dla mnie faworytem jest ukochany zmarły aktor Paul Walker :((

ocenił(a) serial na 10
asiulka026

Dla mnie jeśli chodzi o tych aktorów z telenoweli to najbardziej kręci mnie Levy ,Zepeda i ewentualnie Cristián de la Fuente i np. Jorge Salinas to już taki starszy aktor ale ma coś w sobie ;p
Nikt inny mi na razie nie przychodzi do głowy .

ocenił(a) serial na 10
pati1109

A mi się żaden z nich nie podoba :D Mam dziwny gust po prostu :D

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Montserrat jest taką piękną blondynką i podoba mi się jak się ubiera. :) Wygląda prześlicznie jak ma rozpuszczone blond włosy. :)

asiulka026

Mi się nie podoba(ani z wyglądu ani z charakteru) Jose Luis.
Alejandro jest super przystojny i fajny(charakter itp.)

ocenił(a) serial na 10
eizagonzalez

Z wyglądu obydwaj panowie są przystojni, ale nie w moim typie ;)
Charakter ma fajniejszy Alejandro - taki nie cierpliwy. Pierwszy raz spotykam taką osobowość w serialach :D

ocenił(a) serial na 7
asiulka026

jose luis ma najlepszy charakter ale troche zbyt wyidealizowany. Ale ten jego glos po prostu cudny a na wyglad tez przystojny wyglada na 20 lat mniej niz ma. Alechandro nie dorasta mu do piet z wygladem i charakterem wiecznie ma ta nadasana mine i rozczepana czuprynę. Tylko w prawdziwym uczuciu w miare wygladal.