PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Ostatnio zainteresowałam sie ich losami i bardzo chciałam bym sie dowiedzieć cos o tej parze , interesują mnie jakiegokolwiek o nich watki ,wiec proszę jeśli ktoś cos wie napisać cos jeśli to nie problem :) :) :) :))((

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

Jest już założony wątek Dimitrio i Josefina tam jest wszystko opisane o Adolfie nawet w wątku spojlery.

ocenił(a) serial na 10
Cherry21

Tak wiem :) ale mnie bardziej interesuje np,jak to było miedzy nimi czy naprawde sie w sobie zakochali ??? Czy miedzy nimi do czegoś doszło ( oprócz tylko całowania ) czy adolfo był miłością jej życia ? Czy może dimitro ja był ? I czy adolfo może kochał Maria tez ? Wiesz cis może na ten temat ? Bardzo bym była wdzięczna za odpowiedz :))

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

To pytanie zadaj raczej twórcom tego serialu Adolfo może i kochał Josefinę ale jak tego nie wiem. Z Marią to się raczej zabawiał zresztą to morderca.

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

Wydaje mi się, że to raczej Dimitiro był miłością jej życia. Adolfo to skomplikowana postać, bo z jednej strony taki bezwzględny gangster i zabójca, a z drugiej strony jest taki wrażliwy i opiekuńczy dla swojej rodziny, dla Nadii i Victorii. O Marię też się zatroszczył, ale raczej nie był w niej zakochany i tylko lubił się czasami z nią zabawiać. A czy był naprawdę zakochany w Josefinie, trudno powiedzieć, być może tak. Ciekawe co by się stało, jakby ona nie wyjechała stamtąd 7 lat wcześniej, czy Adolfo byłby inny, gdyby ona została, czy byliby wtedy razem, a on nie zostałby tym zabójcą.

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

to prawda byloby zupelnie inaczej gdyby jdefina zostala albo chociaz gdyby wiedzial wtedy ze nadia zyje

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Gdyby Josefina została to może już dawno Adolfo ożeniłby się z nią i nie zostałby tym gangsterem i zabójcą, a gdyby wiedział, że Nadia żyje to na pewno chciałby ją odnaleźć.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Czy pamietasz jak to bylo z niby smiercia pedra ?? Jak to sie stalo ze przeżył po tym jak adolfo go postrzelił ??? Czy ktoś mu pomógł wtedy czy jak ?

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

Podobno to Victor mu wtedy pomógł, jak on był ranny, chociaż trudno jest mi w to uwierzyć, bo chwilę wcześniej on sam chciał udusić Pedra. Gdyby nie Nadia, Josefina i inni, którzy tam byli i to widzieli, jak on go dusił, to chyba by z nim skończył.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Dziwne... To było by głupie jakby to on mu pomógł :/ ciekawe o co w tym wszystkim chodziło ?,,

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

Też nie mam pojęcia, ale to podobno będzie dopiero później pokazane jak to się stało. Pedro miał go szantażować i tym zmusił go do tego, żeby mu pomagał.

ocenił(a) serial na 9
Ramiro_29

Jestem w tył z kilkoma odcinkami, ale dziwne że to Victor miałby mu pomóc, raczej obstawiam JL, skończyłam wczorasj oglądać na odc kiedy Nadii do łóżka zostały podrzucone skorpiony i jak przylazł do ich domu JL, kiedy Nadia powiedziała że to Pedro JL (jak Victor zauważył) nie był tym zaskoczony, czyli wie że pedro żyje. Zresztą Pedro powiedział Gracieli ze pomaga mu ktoś kto się chce zemścić, czyli wychodzi na tego przygłupa JL. Dziś dokończę resztę odcinków z tego tygodnia to może coś więcej będę wiedziała.

ocenił(a) serial na 8
ewelina84

To nie Jose Luis mu pomagał, chociaż jest o to podejrzewany. Wiem, że to bardzo dziwne, że to Victor mu pomagał wtedy, ale to dopiero będzie później pokazane i wyjaśnione jak to dokładnie było. Wiem tylko, że Pedro go szantażował tym, że skrzywdzi Nadię i Victorię, jeśli on mu nie pomoże. Mówiąc, że pomaga mu osoba, która też chce się zemścić miał na myśli Marię, nie Jose Luisa.

użytkownik usunięty
nika2015xx

Kurcze, nie oglądałam telki od początku, dopiero pod koniec i żałuję, ale nie o tym chciałam... Mi się baaardzo podobał wątek Josefiny i Adolfo, mimo że był Skorpionem i zabił kilka osób, to popłakałam się jak Dimitrio Go zastrzelił :( I tak szkoda mi Josefiny, taka fajna z Niej babeczka, miałam nadzieję, że mimo wszystko będą razem, pasowali do siebie bardzo...