PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Witam, chciałabym podzielić się z Wami komentarzem na temat tego cudownego serialu. ,,Za glosem serca" urzekła mnie od samego początku, cudowne krajobrazy, piękne kobiety i przystojni faceci...ahh, rozmarzylam się. To przede wszystkim historia pięknej miłości ale i niezwykle trudnej i długotrwałej walki dwóch mężczyzn o kobietę. Bardzo przypadli mi do gustu bohaterowie począwszy od pięknej, ale manipulowanej przez matkę Montserrat, dobrego ale zazdrosnego Alejandro, szlachetnego i romantycznego Jose Luisa po wspaniałego Dmitria który w tej teli przeszedł ogromną metamorfozę, zagubionego ale i cudownego Adolfa i ... bardzo okrutnego Pedra Medine. Bardzo miło będę wspominać te przewspanialą historie. A Wy? Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami, napiszcie który z bohaterów zaskarbil sobie wasze serce. Ja chętnie przyłącze się do tej dyskusji.Pozdrawiam gorąco.

ocenił(a) serial na 8
fukusia

Najbardziej lubiłam Dimka na początku rozkapryszony dzieciak który wyznawał zasadę łatwo przyszło łatwo poszło. Nie wiedział co to znaczy ciężka praca (pamiętam jak musiał biedak harować na hacjendzie u szwagra) maminsynek, pasożyt lubiący opływać w luksusie. Później zmienił się nie do poznania dojrzał, wydoroślał, stał się prawdziwym mężczyzną zaczął dostrzegać, że pieniądze nie są w życiu najważniejsze.
Na początku lubiłam też JL ale potem skutecznie mnie do siebie zniechęcił zrehabilitował się dopiero pod koniec telki. Tak naprawdę to od początku lubiłam tylko Dimitria.

Cherry21

Jak JL uroczo wyglądał z córeczką. Przesłodka scenka.