Josefina i Dimitrio, czy może miłosne perypetie Refugio i Esmeraldy? :) Mi się też spodobał wątek Jose Luisa i Angelici (jestem aktualnie na 28 odc. Nie było mnie dwa tyg i teraz muszę nadrobić) fajnie moim zdaniem pasują do siebie, jak dla mnie Montse była za bardzo paniusiowata dla takiego prostego Alvareza. Chociaż ta Angelica też jest troszeczkę dziecinna xD
Mi jak narazie podoba się wątek Refugio i Esmeraldy oraz Victora i Nadii. Czekam na rozwój sytuacji pomiędzy Jose Luisem i Angelicą, bo nie śledziłam wcześniej ich wątku ;-) Bardzo polubiłam tą dziewczynę i ta jej dziecinność wcale mi nie przeszkadza, przeciwnie, podoba mi się taka jaka jest ;-) Jose Luis zasługuje na szczęście, a Angelica jest dla niego najlepszym wyborem ;-)
Poza tym, w tej telci (mówiąc o całokształcie) najlepszy był wątek Josefiny i Adolfa, nie mogę się go doczekać w emisji telewizyjnej :D
Powiem szczerze, że wątek Nadii I Victora słabo mnie interesuje, nie że ich nie lubię, ale mało przypadli mi do gustu. Esma i Refugio są bardzo fajnym połączeniem, ogółem ja bardzo lubię Esmeraldę ;) Czyli mówisz, że Josefina i Adolfo będą coś razem kręcili? Przecież on jest chyba jej kuzynem!
A co do Jose Luisa i Angelicy - Angelica to chyba moja ulubiona postać w tej telce, mnie też nie przeszkadza jej dziecinność, może źle to nazwałam, chodziło mi bardziej o tą a'la dziecięcą beztroskę, odwagę i śmiałość - sama akcja z tym pocałunkiem. O ile dobrze pamiętam to go poprosiła, żeby ją w tej chacie pocałował. Śmiała dziewczyna jest :D Jak dla mnie Montserrat nigdy do niego nie pasowała, to nie byłby fajny związek, a Angelica.. Jak ulał do niego pasuje! Jak narazie jakies wielkiej chemii między nimi nie ma, a bynajmniej Jose Luis jeszcze o niej tak nie mysli. Traktuje ją tylko jak przyjaciółkę.
Więc moim marzeniem jest zobaczenie nowej telki z aktorem Jose Luisem i Angelicą w roli protagonistów :)
Mój ulubiony to wątek Refugia i Esmeraldy ;) uwielbiam jego, co do niej trudno mi się wypowiedziec. Ale wydaje mi się że jest dobra osoba :)
Z początku myślałam, że Refugio będzie bardziej smieszny, ale i tak daje radę :D :) A Esma jest suupi :)
Nie, Adolfo chyba nie jest żadną rodziną Josefiny, tylko mieszkali blisko siebie dlatego się znali i spędzali razem trochę czasu jak byli młodsi ;-)
Też bym chciała zobaczyć jakąś telkę z tymi aktorami w rolach głownych. Bardzo mi się podobają :D Mam nadzieję, że będą pokazywać jak najwięcej Angeliki bo ją uwielbiam ! Co do Refugia to jak dla mnie jest wystarczająco komiczny xD z Esmeraldą tworzą świetną parę :-)
Tutaj w ogóle pary są dobrane raczej odpowiednio, np.rodzice Angelicy też fajnie ze sobą wyglądają. A mnie się wydawało, że Adolfo coś mówił kiedys, że Josefina to nie tylko jego przyjaciólka z dziecinstwa, ale i daleka rodzina... No a ja na Angelicę nie mogę się napatrzeć, jest taka śliczna, w sumie tak samo jak i Montse, ale Angelica bardziej skradła moje serce (chodzi mi, że stała się moim autorytetem, nie że jestem homo :D) Refugio+Esmeralda jak ulał! No a JL niech się wreszcie opamięta i niech sobie ją wspomni tak w tym "oku", wiesz o co chodzi? :D Chcę kolejna telkę z takimi emocjami oraz JL i Angelice w roli protagonistów!!
Tak, tylko Lauro do Gracieli jakoś mi wgl nie pasuje ;-) Może i Adolfo coś mówił i poprostu tego nie pamiętam czy nie widziałam ale to by było dziwne zwłaszcza, że potem będą razem :-) Wiem, wiem, ja też ubóstwiam Angelicę (i też nie jestem homo xD), po dzisiejszym odcinku jak pomagała Jose Luisowi jeszcze bardziej :D Ta dziewczyna to anioł, Montserrat nie ma startu do jej cudnego charakteru, chociaż trzeba przyznać,że piękne są obydwie ;-) Też bym chciała być taka jak Angelica ! I mam nadzieję, że niedługo zrobią słynne zbliżenie na oczko Jose Luisa i zobaczymy w nim Angelikę, nie Montserrat :D
No może zobaczymy ^^ Strasznie mi się spodobała scena z pytaniem Angelicy, czy JL chrapie :D Taka śmieszka :D No i strasznie mi się śmiać chciało jak Virginia otworzyła szafę siostry a w niej JL xD
Moim zdaniem ta telenowela świetnie trzyma poziom i nie przynudza jak inne. Zawsze coś się dzieje, mam tylko nadzieje ze do konca bedzie ciekawa :)
Tak mi ogólnie się podobają wszystkie sceny z Angelicą. To taka pozytywna dziewczyna, ma dobre serce. Uwielbiam ją i to co robi, jak się zachowuje ;-) Szkoda, że jest tak ciężko chora, dobrzy ludzie najczęściej dostają w kość od życia :(((
Mnie najbardziej podobały się wątki z okresu, kiedy Montserrat była na hacjendzie z Alejandrem i był JL podczas gdy Montse zaczęła zakochiwać się w mężu, to były najfajniejsze sceny, niby go pocałuje a w końcu nie i taki niedosyt :D
No nie ma co, ale wątki poboczne są tu świetne. No i same parringi rzecz jasna.
Ja tez uwielbiam Jose Luisa i Angelicę. Montserrat tez byla fajna na samym poczatku ale sie zmienila przy alechandrze. Niedorasta do piet Angelice. Niewiem jak Angelica moze się z nią przyjznic. Spoczatku Angie wydawala mi sie dziecinna i nachalna ale pozniej sie przekonalam. Montse szkoda ze Jose Luis nie oddal wtedy w morde by sie moze nauczyla szacunku ale on nie jest taki jak alechandro ktory ja popychal i omal nie przylozyl jej. Refuchio tez uwielbiam i esme. Teraz takze polubilam nowego dimitria. Adolfo i Josefina tez nawet smieszni i lubie ich oglac , nawet graciele lubie ogladac te jej humorki. Nadia i Victor sa spoko ale nie imponuja mi jakos, podobnie jak reszta bohaterow.
A zapomnialam najciekawszym watkiem dla mnie I glownym celem ogladania nie sa watki milosne lecz niesamowita przyjazn jose luisa I refugio. Obydwoje tworza swietny duet I rozsmieszaja jeden zA z drugiego by zycie oddal. Po tych 7 latach refugio sie troche zmieni juz now bedzie taki zabawny ale on ,esme I j. Luis to najlepszy watek jak dla mnie. Noi Oczywiscie pozniej dolaczy angelica ale szkoda ze na krotko..
To prawda, ta przyjaźń Refugia i Jose Luisa jest niesamowita. Oni od początku zawsze sobie pomagali i zrobiliby wszystko dla siebie nawzajem.
Ja bardzo lubię też wątki Nadii z Victorem oraz Dimitria z Monicą.
Ich tez nawet lubie I szkoda mi nadii ze niedoz ze niewidoma to jeszcze spokoju nie ma przez tego pedra. Ona naprawde nie ma sookoju wiec Montse nie miala prawa narzekac. A co do moniki to lubie ja i dimutria ale dla niego jest hosefina a Monika mi pasowalaby do jose luisa ale niestety my nie rzadzimy tu
To przykre, że Nadia jest niewidoma i nadal musi cierpieć przez tego Pedra. Nie może się od niego uwolnić. :/ No tak, dla Dimitria jest Josefina, ale póki co z Monicą też tworzą bardzo ładną parę. :) Też tak właśnie myślałem, żeby Monica była później z Jose Luisem. Szkoda, że nie możemy zrobić swojej wersji serialu.
zamiast zrobic tak zeby bylo najlepiej to wola usmiercac wszystkich najlepszych zeby chyba wkurzac widzow bo ja juz niejeden serial zakonczylam ogladac kiedy mi usmiercili ulubionych bohaterw..
Mnie też to zawsze najbardziej denerwuje w tych serialach, kiedy zaczynają uśmiercać wszystkich najlepszych i najciekawszych bohaterów. :/ Też właśnie czasami przez to przestawałem oglądać jakiś serial, bo nie miało to dla mnie sensu.
Monica jest kapitanem marynarki i szefową Refugia i Dimitria. Oni oboje są nią zainteresowani, ale ona woli Dimitria. Z Jose Luisem poznała się wcześniej chyba wtedy jak wyszedł z więzienia.