PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 908  ocen
7,8 10 1 908
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Wszystko wskazuje na to, że niedługo ta telka dotrze do Polski:) I chyba wyemituje ją Puls. Czy ktoś wie coś dokładniej?

Edi13

a gdzie to pisze

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

W nowym numerze Świata Seriali (który będzie do kupienia od poniedziałku) na okładce jest napisane:
"Z ostatniej chwili
Nowa telenowela w gwiazdorskiej obsadzie nareszcie w Polsce?"
I na zdjęciu Sebastian Rulli i Angelique Boyer z "Lo que la vida me robo".
Myślałam, że będzie na Pulsie, bo zapowiedział nową telkę, ale już wiadomo, że od 1 czerwca poleci jakaś turecka więc jeśli LQLVMR będzie w Polsce to pewnie na jakimś innym kanale

Edi13

moze bedzie od wrzesnia

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Gdyby miała być od września to nie pisaliby o tym już w maju. Stacje nowości trzymają w tajemnicy praktycznie do końca, ujawniają może ze 2 tygodnie przed premierą. Tak przynajmniej robi TV4. Mam nadzieję, że będzie ta telka i oby na TV4, będziemy wtedy mieć dwa pasma z telenowelami:) W poniedziałek kupię SŚ i dowiem się dokładnie o co chodzi

Edi13

a moze bedzie na tvn siedem

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Może i tak, chociaż po klapie "Niewinnej intrygi" i "Kobiety ze stali' mogli już sobie dać spokój z telenowelami. Jak dla mnie może być i TVN7, tylko żeby godziny emisji nie pokrywały się z "Dzikim sercem". No i żeby nie puszczali bladym świtem, bo też niewiele osób będzie oglądać. A potem zdziwieni niską oglądalnością...

Edi13

aaa.jak kupisz swiat seriali daj znac

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Ok :) W poniedziałek napiszę co tam wymyślili :)

Edi13

bym chcial ja zobaczyc

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

No to musisz kupić:)

Edi13

nie mam kasy

ocenił(a) serial na 8
Edi13

od 15 czerwca o godz 16 na tv puls

ocenił(a) serial na 10
Edi13

Mi się wydaje że ta telenowela będzie w TV4 bo zakończył się właśnie drugi sezon Policjantki i policjanci który był o 19 . I teraz TV4 pasmo o 19.00 ma wolne czyli duże prawdopodobieństwo że właśnie o 19.00 będzie emisję nowej telenoweli Lo Que La Vida Me Robó :)

kkkaaaooo

moze tak..bedzie wiadomo poniedzialek

ocenił(a) serial na 8
kkkaaaooo

Byłoby super. Telenowel w polskiej tv nigdy dość:)

Edi13

i co kupilas świat seriali

ocenił(a) serial na 6
kkkaaaooo

oo byłoby cudnie gdyby była o godz 19 ;) Bo zwykle te telenowele np na pulsie albo na tvn7 są wcześnie i nie da się pogodzić tego ze szkołą ;/

ocenił(a) serial na 10
Katarina_Katarina

Jest jeszcze możliwość że jak będzie na TV4 emitowana to może być od razu po Dzikim Sercu emitowana które jest o 17 czyli ta telenowela może być o 18 . Gdyby tak było to TV4 przeniosło by emisje Sekretów Sąsiadów z 18 na 19 żeby telenowele emitowane były jedna po drugiej :) Ale bardziej bym wolała 19.00 :)

kkkaaaooo

O 19:00 po zakończeniu drugiego sezonu "Policjantów i policjantek" jest powtórka tego serialu od pierwszego sezonu , wiec nie liczył bym na tą godzinę :) Już bardziej prawdopodoba jest godzina 15/16 gdzie leci "Dom nie do poznania" po dwa odcinki :) Ale zobaczymy jak to będzie :)

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

Szkoda mylalam ze wtedy bedzie ta nowa telenowela ale moje nadzieje zostaly rozwiane twoim wpisem . Bo wychodzi na to ze nie ma nawet cienia szansy zeby byla emitowana o 19 ja ty mowisz ze jest pewne ze wtedy beda szly powtorki Policjantow i policjantek a godz 19 bylaby idealna dla mnie :)

kkkaaaooo

i co bedzie ta telenowela

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

Będzie w lipcu emitowana w Świat Seriali pisze że stacja PULS starała się o zakup tej telenoweli więc to ona raczej będzie ją emitowała i jej tytuł to "Za głosem serca" :)

ocenił(a) serial na 8
kkkaaaooo

To już pewne, że LQLVMR poleci od lipca w TV Puls. Informację potwierdziła novela.pl i podobno Puls na swoim fb

Edi13

ciekawo ile odcinkow ma

ocenił(a) serial na 8
Edi13

aa..to duzo

Edi13

Puls nie potwierdzil na fb tej info. Ludzie ich zasypuja pytaniami a oni nie odpowiadaja. Ludzie sami dopowiadaja ze bedzie. Oby ja to przyjmuje z dystansem dopoki nie bedzie oficjalnego potwierdzenia. Starac sie a byc pewnym to tez jest roznica. ALe oby.

kkkaaaooo

ale tv puls nie chce powiedziec czybedzie

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Może chce to do końca utrzymać w tajemnicy, ale to już nie ma sensu skoro inne źródła potwierdziły :) Bardzo się cieszę, że będzie nowa telka, zwłaszcza Televisy, bo jej produkcje lubię najbardziej

ocenił(a) serial na 10
Edi13

Ja też się bardzo cieszę że będzie to produkcja Televisy ale mam nadzieję że PULS ustali sensowną godzinę jej emisji i że nie będzie zmieniał godz kiedy telenowela będzie emitowana gdyż jak ostatnio zaczęłam oglądać Królową Serc na Pulsie to godz się cały czas zmieniały i jeszcze moim zdaniem za wcześniej jest emitowana gdyż o 13.30 mało kto jest w domu .Mam nadzieję że ta telenowela będzie o sensownej godz czyli najlepiej między 16-19 i że godz sie nie będą zmieniać tylko przez cały czas będzie o tej samej na jak jest na TV4 która emituje Dzikie Serce o idealnej porze i nie zmienia co 2 tyg godz emisji :)

kkkaaaooo

Królowa Serc od początku leci o 13:30 i nie przypominam sb, aby kiedyś leciała o innej godzinie.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Była emitowana o innej godz ja na początku ją oglądałam o 13.30 ale później zaczęłam 21.30 na PULS 2 puścili ją po zakończeniu emisji Zbuntowanego Anioła tylko że pomiędzy PULS a PULS 2 była różnica między chyba dwoma odcinkami . Ale ja wolałam oglądać właśnie o 21.30 i gdy się przyzwyczaiłam to przenieśli później na 22.30 a później na 23.30 i w końcu przestali ja w ogóle emitować na PULS 2 w godzinach wieczornych .

kkkaaaooo

Ale napisałaś, że oglądałaś na Puls, a nie na Puls 2, a to wszystko zmienia.

Edi13

A skad inne zrodla moga wiedziec skoro Puls nic nie mowi? Wg mnie to jeszcze nic pewnego. Jedyna informacja jaka bedzie pewna to ta od Tv puls a nie od noveli czy swiata seriali. Poza tym w swiecie seriali pisza ze sie "staraja" a nie ze napewno bedzie.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Na facebooku Świata Seriali napisali, że to informacja potwierdzona. TV4 z emisją "Dzikiego serca" też się długo nie przyznawał choć od dawna było wiadomo, że ją wyemituje

Edi13

No moze masz racje nie wiem :) Skoro wygadali komus o tej telce i wszyscy o tym trąbia to głupota jest ze nie potwierdzają. Tajemnica i tak juz wyszla na jaw:)

monia198923

Zgadzam się z monia198923 , w ŚS piszą , że TV Puls jest zainteresowana kupnem tej telki i trwają negocjacje , więc nie wiadomo jeszcze czy telka będzie u nas :)

ocenił(a) serial na 8
misterioso_x

Tylko pamiętajmy, że Świat Seriali poszedł do druku kilka dni temu. Wtedy jeszcze może rzeczywiście nie było wiadomo czy LQLVMR będzie w Polsce czy nie. Ale skoro gazeta na swoim fb oficjalnie potwierdza, to chyba jest to wiarygodna informacja. Z resztą pewnie wkrótce wszystko się wyjaśni

Edi13

W sumie masz rację :) ŚS jest drukowany kilka dni wcześniej , więc całkiem możliwe , że nie mieli jeszcze info potwierdzonego ;)
Na facebooku TV Puls jeden z użytkowników zapytał czy to prawda , że będą emitować LQLVMR , na co oni odpisali: "Nic nie potwierdzamy, ale też nie zaprzeczamy" :) Mi się wydaje , że ta telka będzie jednak u nich po zakończeniu emisji Królowej serc ;)

ocenił(a) serial na 8
misterioso_x

To tak jakby jednak delikatnie potwierdzali :) Zobaczymy w czerwcu, ale myślę, że jednak poleci na Pulsie

Edi13

sie cieszysz

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Pewnie. Ja się cieszę z każdej telki w Polsce, zwłaszcza tych Televisy. Ale gdyby zechcieli puścić Tierra de Reyes z Telemundo to też bym oglądała

Edi13

moze puscza kiefy tam

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Wątpię. Już sobie zerkam w oryginale, ale z moim kulawym hiszpańskim tak średnio ogarniam :/

Edi13

czemu watpisz

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Bo tylko mała część telek trafia do Polski, zwykle są to telki Televisy

Edi13

Podobno telka poleci od 15 czerwca o 16:00, a powtórki będą o 10:00.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Tak na novela.pl napisali więc chyba to prawda

jagodajulia

przeciez jeszcze krolowa serc sie nie skonczyla.nawet stacja tv puls nie potwierdzila czy bedzie

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Przecież nie napisali, że od jutra nowa telka tylko od 15 czerwca. Do tego czasu skończy się Królowa serc