czy ktos moze mi troche opowiedziec o tej parze ??? jakies spoilery ?!?! cokolowiek ??:))) bardzo mnie zainteresowal ich watek i bede bardzo wdzieczna za jakie kolowiek informacje na ich temat :)))
Właśnie też chciałbym się tego dowiedzieć, dlaczego ona będzie na końcu niewidoma?
W innym temacie czytałem gdzieś, że będzie jakaś katastrofa samolotu, którym polecą Alejandro, Victor i Nadia. Nie wiem czy jeszcze ktoś oprócz nich i czy to właśnie to będzie przyczyną tego, że Nadia będzie potem niewidoma? Być może, ale to tylko takie moje domysły, więc nie chciałbym nikogo wprowadzać w błąd, jeśli była jakaś inna przyczyna.
To znaczy, że to przez tą katastrofę samolotu ona będzie niewidoma? A co się stanie z Victorem i Alejandrem? Alejandro podobno gdzieś zaginie, tak?
Tak będzie niewidoma przez tą katastrofę.Victor będzie razem z nią,a Alejandro będzie leżał w szpitalu w śpiączce.Nie,nie zaginie.Ich rodziny będą uważać, że nie żyją.
Czyli jednak to przez tą katastrofę. To znaczy, że będą uważać, że oni wszyscy nie żyją?
tak tylko Jose Luis będzie wiedział ale nie wiem jakim sposobem. Ktoś to pisał tu na forum,że Luis będzie wiedział ale omota Monserat i ją poślubi. A potem nie będzie chciał dać jej rozwodu
Ciekawe w jaki sposób Jose Luis się o tym dowie. Czy będzie jakimś świadkiem tej katastrofy, czy może ktoś mu o tym opowie.
Mam pytanie co do Adolfa ?? Czy on naprawde sie zachował w josefinie ? A jak tak to i kiedy ? A dimitro kiedy i czy wogule sie w niej zakochał ? ? ?
nikt nie będzie wiedział,że cała 3 przeżyła ale kiedy skończą im się pieniądze na szpital dla Alejandra Nadia zagra koncert i ją ktoś z przyjaciół Pedra zobaczy i się wyda o Nadii i Victorze i ich córce Victorii
To może Jose Luis też wtedy się dowie, że Alejandro przeżył. Ale zachowa tą informację dla siebie.
Laurito przypadkiem poznaje Victorię. Od słowa do słowa pokazuje dziewczynce zdjęcie Alejandro, którego ta natychmiast rozpoznaje mówiąc chłopcu, że on żyje jednak on jej nie wierzy. Laurito mówi Jose Luisowi o rewelacjach Victorii na temat Alejandro. Mężczyzna je bagatelizuje prosząc chłopca, aby zachował to dla siebie.
Laurito to syn Alejandra i Montse? Kiedy nie będzie Alejandra, to będzie wychowywał go Jose Luis?
Musisz pewnie dobrze znać hiszpański, jak oglądałaś ten serial w oryginale. :)
hiszpańskiego nie znam ale wysłałam Ci wiadomość na priv. skąd tak wiele rozumiem