PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

czy ktos moze mi troche opowiedziec o tej parze ??? jakies spoilery ?!?! cokolowiek ??:))) bardzo mnie zainteresowal ich watek i bede bardzo wdzieczna za jakie kolowiek informacje na ich temat :)))

nika2015xx

Nadia bedzie niewidoma niestety :(

ocenił(a) serial na 10
Maniaczka842

O nie :( dlaczego i jak
?! :(

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

Właśnie też chciałbym się tego dowiedzieć, dlaczego ona będzie na końcu niewidoma?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Niestety narazie jest brak odpowiedzi na ten temat :((((

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

W innym temacie czytałem gdzieś, że będzie jakaś katastrofa samolotu, którym polecą Alejandro, Victor i Nadia. Nie wiem czy jeszcze ktoś oprócz nich i czy to właśnie to będzie przyczyną tego, że Nadia będzie potem niewidoma? Być może, ale to tylko takie moje domysły, więc nie chciałbym nikogo wprowadzać w błąd, jeśli była jakaś inna przyczyna.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

do końca zostanie niewidoma

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

To znaczy, że to przez tą katastrofę samolotu ona będzie niewidoma? A co się stanie z Victorem i Alejandrem? Alejandro podobno gdzieś zaginie, tak?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Tak będzie niewidoma przez tą katastrofę.Victor będzie razem z nią,a Alejandro będzie leżał w szpitalu w śpiączce.Nie,nie zaginie.Ich rodziny będą uważać, że nie żyją.

ocenił(a) serial na 10
Lol11

Alejandro zapadnie w śpiączkę na około 7 lat

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

To strasznie długo będzie spał i po tych 7 latach dopiero się obudzi?

ocenił(a) serial na 8
Lol11

Czyli jednak to przez tą katastrofę. To znaczy, że będą uważać, że oni wszyscy nie żyją?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

tak tylko Jose Luis będzie wiedział ale nie wiem jakim sposobem. Ktoś to pisał tu na forum,że Luis będzie wiedział ale omota Monserat i ją poślubi. A potem nie będzie chciał dać jej rozwodu

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

Ciekawe w jaki sposób Jose Luis się o tym dowie. Czy będzie jakimś świadkiem tej katastrofy, czy może ktoś mu o tym opowie.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

nie wiem ale Alejandro obudzi się w 125 odcinku

ocenił(a) serial na 10
joanna29s

Josefina też się dowie,że Alejandro jest w śpiączce

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

A Dimitrio będzie też o tym wiedział?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

nie

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

A w którym odcinku ma być ta katastrofa samolotu?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

115/116

ocenił(a) serial na 10
Lol11

Mam pytanie co do Adolfa ?? Czy on naprawde sie zachował w josefinie ? A jak tak to i kiedy ? A dimitro kiedy i czy wogule sie w niej zakochał ? ? ?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

nikt nie będzie wiedział,że cała 3 przeżyła ale kiedy skończą im się pieniądze na szpital dla Alejandra Nadia zagra koncert i ją ktoś z przyjaciół Pedra zobaczy i się wyda o Nadii i Victorze i ich córce Victorii

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

To może Jose Luis też wtedy się dowie, że Alejandro przeżył. Ale zachowa tą informację dla siebie.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Laurito przypadkiem poznaje Victorię. Od słowa do słowa pokazuje dziewczynce zdjęcie Alejandro, którego ta natychmiast rozpoznaje mówiąc chłopcu, że on żyje jednak on jej nie wierzy. Laurito mówi Jose Luisowi o rewelacjach Victorii na temat Alejandro. Mężczyzna je bagatelizuje prosząc chłopca, aby zachował to dla siebie.

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

Laurito to syn Alejandra i Montse? Kiedy nie będzie Alejandra, to będzie wychowywał go Jose Luis?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

tak mały go polubi

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

No to fajnie, jak go polubi i chyba z wzajemnością, tak? :)

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

tak czytałam całe streszczenia i oglądałam film w wersji oryginalnej

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

Musisz pewnie dobrze znać hiszpański, jak oglądałaś ten serial w oryginale. :)

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

hiszpańskiego nie znam ale wysłałam Ci wiadomość na priv. skąd tak wiele rozumiem

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

Pewnie z tych streszczeń. :)

ocenił(a) serial na 10
joanna29s

Kto był ojcem domitria wkoncu ??? I co sie stało z refguhiem ?

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

Lauro. Refugia zastrzeli Adolfo. Gracjela ma jeszcze jedno dziecko Fabiolę

joanna29s

Adolfo zabił Refugia. A Dimitrio zabił Adolfa za narzeczoną Monice.

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

ha ha a Perdo nie jest gejem tylko stracił przez lekarza genetalia

ocenił(a) serial na 10
joanna29s

Hehe a jak to sie stalo ??

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

Pedro Medina przed laty uległ wypadkowi na motorze, w wyniku którego stracił genitalia. Osobą, która spowodowała ten wypadek był Alejandro, ale z winy Benjamina, dlatego Pedro go tak nienawidzi