PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 915  ocen
7,8 10 1 915
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

ani nie tworzą ładnej pary z Sebastianem, ani ta Angelique nie jest jakąś dobrą aktorką. Ani to ładne, ani utalentowane.
Na pewno nie bedę oglądać tego serialu :/

ocenił(a) serial na 8
eLAeM

Akurat w tej telenoweli bardzo ladnie wygladala. Pasuja jej blond wlosy (w Teresie wygladala strasznie moim zdaniem). I tworza z Sebastianem 1000 razy lepsza pare niz w Teresie:))

ocenił(a) serial na 8
eLAeM

Wg mnie brzydka nie jest, ale ma w sobie coś takiego, że jej nie lubię. Sebastiana z resztą też nieszczególnie. Wolałabym Que pobres tan ricos, ale na to praktycznie nie ma szans

eLAeM

Ja zerknęłam na tę telkę, ale nie dałam rady oglądnąć więcej niż 4 odcinki, bo gra Boyer mnie denerwuje (zresztą ja za Boyer nie przepadam). Rulliego uwielbiałam tylko w Amores Verdaderos, bardzo mi się podobał w roli Guzmana.
Jeżeli ta telka poleci w Polsce to jestem rozczarowana, mogli wybrać coś lepszego.

jagodajulia

No wlasnie tez nie przepadam za Boyer. Ona mi sie wydaje jak Teresa która grała. Cwana, wyrachowana i zarozumiala ale moze to dlatego ze ogladalam z nia TYLKO Terese no i troche Otchłani namietnosci ale to bez zaangazowania:))). Ale obejrze bo tej telki nie widzialam. Lepsze to niz nic :)

monia198923

Ja nie wiedziałam Teresy, ale "gra" Angelique do mnie nie przemawia i jak dla mnie ona nie jest nawet ładna, nawet operacje nie pomogły. Jak ja się wymęczyłam oglądając te kilka odcinków LQLVMR. Zresztą nigdy na tę telkę nie zerknę.

jagodajulia

Szczerze to licze ze to tylko pic na wode. Tv puls nie potwierdza tej info. Nie wiem skad novela.pl ma te informacje. Przewaznie na pulsie lecialy telki z Telemundo. Ja tam licze na Tierra de Reyes:))

monia198923

Wydaje mi się, że chyba jednak poleci, skoro wspomnieli o niej w Świecie Seriali. Prawdę mówiąc ja też miałam nadzieję, że jak już emitują jakąś nową telkę to będzie to kolejna z Telemundo...

ocenił(a) serial na 10
eLAeM

A ja z kolei zazdroszczę urody Angelique.

ocenił(a) serial na 7
eLAeM

Ja bardzo lubię Angelique Boyer ;-) Jest dobrą aktorką i piękną kobietą. Szczerze mówiąc na LQLVMR zaczęłam patrzeć ze względu na nią. Jej obecność jest dla mnie gwarancją jakości serialu, na żadnym się jeszcze nie zawiodłam z jej udziałem. Nie powinnaś oceniać jej tak surowo ;-) Chociaż rozumiem, że czasem można się do kogoś uprzedzić. Może jednak zerknij trochę na serialik, żeby się przełamać. Warto bo bardzo się rozkręca. Ja zaczęłam patrzeć ze względu na Angelique, a skończyło się na tym, że wątek głównej bohaterki przestał mnie tak interesować. Tam jest dużo innych aktorów i wątków, które są godne uwagi ;-)