Gdzieś przeczytałam o tym, że telka zakończy się w ten sposób, że Montse będzie sobie wyobrażała Alejandra i szczęśliwe życie z nim a on tak naprawdę już nie będzie żył. Czy przeczytałam jakieś głupoty? No nie wyobrażam sobie takiego zakończenia i śmierci Alejandro!
chyba tak, bo ktoś pisał, że miały być dwa finały telenoweli, ale Alejandro będzie żył
Aż obejrzałam ostatni odcinek telki a raczej jego końcówkę bez polskich napisów czy lektora i tam Alejandro wygląda na żywego, uff. :) Tylko Montse ma dwójkę dzieci - to są dzieci Alejandra czy jedno z nich jest Jose Luisa?
po ostatnim oddcinkim na YT oni tlumacza ze Alejandro umrze ale w wersji alternatywnej czy w tej ktorej nie bd w tv tylko w necie ale nwm bo nie znam za dobrze hiszpanskiego tutaj wkleje wam ten tekst mze jest tu jakis znawca hiszpanskiego
Como parece que mucha gente no entendió bien el Final de la novela he aquí una pequeña aclaración acerca del Final:
-Jose Luis muere (igual que en Amor Real)
-Alejandro NO muere en el Final oficial por lo tanto considerando dicho final todos están apenados por el funeral de Jose Luis ya que Alejandro no murió. Monserrat sale de la Iglesia de la mano de Alejandro para vivir feliz junto a su marido.
-Alejandro SI muere en el final alternativo por lo cual lamentan la muerte de Jose Luis y de Alejandro; Monserrat sale llorando de la iglesia al haber perdido a los 2 hombres que ella amó.
uprzedzam, że na 100% to poprawne nie będzie... hiszpański level telenovelas :P
Ponieważ wielu ludzi dobrze nie rozumie finału telenoweli, tutaj jaśniejsze wyjaśnienie finału (w skrócie to piszę, bo nie wszystko rozumiem):
- Jose Luis umiera (tak samo jak w Amor Real)
- Alejandro nie umiera w oficjalnym finale. Monserrat opuszcza kościół za rękę z Alejandro, by żyć szczęśliwie ze swym mężem
- Alejandro umiera w finale alternatywnym (tutaj nie kapuję dobrze), dlatego żałujemy śmierci Alejandra i Jose Luisa (?); Monserrat opuszcza kościół płacząc, bo straciła 2 mężczyzn, których kochała
Gran Final #LQLVMR - FIN ALTERNO - Gaby Rivero, Angelique Boyer y otros...
wpisz to w youtube to jest drugi finał
a czy finały różnią się tylko tym, że w jednym Alejandro przeżyje, a w drugim nie?
Wiem, ze głupie pytanie, ale co będzie z Makario? Połączy go coś z Domingą? ;)
O ile dobrze wiem to Macario będzie z Domingą ;-) I tak te dwa finały różnią się tylko tym, że w jednym Alex żyje w drugim nie. Mnie z całej tej telci najbardziej szkoda było Jose Luisa (oprócz Adolfita xD) :( Przynajmniej umarł jak bohater skoro nie mogł znaleźć szczęscia w życiu :-) Mam nadzieję, że Romina w przyszłości będzie dumna, że miała takiego ojca jak Jose Luis i nie będzie żałować, że nie jest córką Alejandra ;-)
Mi też szkoda było jakoś Juventina. Liczylam, że jeszcze podręczy głównych bohaterów :D Gorszy był ten policjant Loreto ughr... I mam mieszane uczucia do policjanta, który pilnował Refugia w więzieniu, dziwak jakiś...
Ten policjant co pilnował Refugia to Ezequiel i on chyba będzie jeszcze gorszy od Loreta ... Juventino strasznie mnie denerwował, więc nie żałuje, że Loreto go wykończył ;-) I że Jose Luis załatwił tego komendanta też dobrze, chociaż teraz to pewnie Ezequiel go zastąpi na stanowisku i będzie jeszcze gorzej ...
Ten aktor grał w innej telce takiego lekarza-pantoflarza, a tu proszę taki lekko dziwaczny policjant, zakochany w Esmeraldzie ;D Jestem pod wrażeniem aktora xd
Tak, trzeba przyznać, że aktorem ten facet jest dobrym :-) Grał w Otchłani Namiętności doktora Edmundo Tovara. O ile tam był raczej pozytywny charakterem tak tu zaskakuje podłością i brakiem skrupułów ;-) Niezła odmiana, zwłaszcza, że pamiętam go tylko z ról dobrych facetów, np. jeszcze w Grzesznicy grał ;-) Wydaje mi się, że tam też był ok ;-)
Podobała mi się ta telenowela, była chyba z 2004 roku, więc jakoś 10 lat temu była w Polsce emitowana. Dawno temu, aż się wierzyć nie chce, że tyle czasu już minęło xD jedną z głównych ról w tej telenoweli grał facet, który w LQLVMR gra Pedra ;-) Teraz nie mogę przeżyć, że ten typ mi się kiedyś nawet podobał haha :D
Ej no nie dziwię Ci się, bo Pedro jest nawet przystojny bez tych okularów - nie mówię, że mi się akurat jakoś podoba, ale jest ogółem dobrym kąskiem xD