PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496783}

Za wszelką cenę

Make It or Break It
2009 - 2012
7,7 2,1 tys. ocen
7,7 10 1 2115
Za wszelką cenę
powrót do forum serialu Za wszelką cenę

3 sezon

ocenił(a) serial na 10

Hej Wszystkim ;]
Wiecie może czy będzie 3 sezon ??? ;]
Bardzo lubię ten serial a jak na razie nie znalazłam żadnej informacji na temat 3 sezonu ;( Może ktoś ma jakieś Wiadomości ;] Odp mile widziana ;]

xxAxGxAxTxAxx

Stacja ABC Family jeszcze ponoć nie podjęła decyzji na temat 3 sezonu. Wszystko zależy od oglądalności najnowszych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
theprincepolo

Mam nadzieję że powstanie 3 sezon ! uwielbiam ten serial . Właśnie zobaczyłam ostatni odcinek sezonu 2 i kończyło się to olimpiadą 2011 a cały czas w serialu była mowa o olimpiadzie 2012 więc musi być 3 sezon !!!

inah2

To były Mistrzostwa Świata ;)

ocenił(a) serial na 8
theprincepolo

Dokładnie, Olimpiada jest w 2012, a to były "tylko" Mistrzostwa Świata. Bardzo chciałabym zobaczyć 3 sezon! W końcu non stop mówili o tej Olimpiadze w 2012! Ale skoro te mistrzostwa były w 2011 to zapewne następny sezon jeżeli się doczekamy będzie w 2012r. :( A co do końcówki tego sezonu... Nie uważacie, że trochę przesadzili z postacią Maxa? Nie dość, że był zagmatwany z dwoma dziewczynami to jeszcze mu dowalili tą jego biseksualność ? Bo jak dla mnie to lekka przesada była...

ocenił(a) serial na 8
xxelka

czy ktoś wie kiedy zacznie sie 3 sezon?

GREGPOLI

styczeń 2012.

ocenił(a) serial na 6
theprincepolo

nie prawda nie styczeń 2012 ...
ABC Family opublikowała daty zimowych premier dla wszystkich swoich seriali. Kiedy powrócą "Słodkie kłamstewka"?
Już w poniedziałek, 2 stycznia. Wtedy też odbędzie się nowych odcinków "The Lying Game". Sezon 1.5 "Switched at Birth" zadebiutuje 3 stycznia.

"The Secret Live of the American Teenager" i "Make It or Break It" w ramówce pojawą się wiosną.

Bene

racja, dokladniej w marcu. Po prostu wcześniej na Twitterze, Holly Sorensen napisała że nowe odcinki będą w styczniu.

ocenił(a) serial na 8
theprincepolo

ciekawe czy Joshua Bowman (Max) zagra w serialu? zważywszy, że gra aktualnie w serialu "revenge". mam nadzieje, że zdjęcia do serialu "revenge" skończą się zanim zaczną do "make it ..." i będzie mógł zagrać.

GREGPOLI

Zdjęcia do "Make It or Break It" zaczely sie 18 listopada, też mam nadzieje, ze Max pojawi sie w nowym sezonie.

ocenił(a) serial na 8
theprincepolo

widze, że josh zadomowił sie w serialu REVENGE wiec może jednak nie wróci. pewnie wrzucą info że gdzieś wyjechał i nie wiadomo czemu. szkoda. może jednak bedzie grał.

GREGPOLI

wydaje mi sie, że jednak go nie będzie niestety. Z tego co wiem to akcja trzeciego sezonu dzieje sie niecaly rok po Mistrzostwach Swiata, dokladnie 8 tygodni przed Igrzyskami, więc zapewne masz racje, wspomna cos o jakimś wyjezdzie czy cos w tym stylu.

ocenił(a) serial na 8
theprincepolo

buuuuuuu. szkoda bo chiałbym zobaczyć co zrobi

GREGPOLI

ja też, był jedną z ciekawszych postaci.

ocenił(a) serial na 8
GREGPOLI

Maxa nie ma w 3 sezonie i już wgl go nie będzie, co wynika z tego jak go sprytnie wyłączyli z serialu ;)

ocenił(a) serial na 9
xxAxGxAxTxAxx

odcinek 1 sezonu 3 jest juz dostępny w internecie wie ktos kiedy będą napisy w wersji PL?

jak_ub

ciężko było z napisami nawet do 2 sezonu, więc liczyłabym najwyżej na napisy angielskie...

ocenił(a) serial na 8
jak_ub

Hahaha dobre sobie... Miałaś/eś napisy do 2 sezonu po polsku? Gratuluję, bo ja jakoś od połowy 2 oglądałam po angielsku i nadal tak robię, gdyż o angielskie napisy jest dużo prościej, pojawiają się już dnia następnego ;)

ocenił(a) serial na 9
xxelka

Napisy PL są o ile dobrze sie orientuje do s2e16 właącznie a potem to ang z kolei z sezonu 3 to nawet trudno o ang. Szukam kogoś kto były wstanie zrobic mi do reszty napisy bo chodź teraz oglądam czysto po ang to rozumiem tylko 2/3 odcinka;/
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
jak_ub

Szczerze, na polskie napisy nie licz, a angielskie... błagam, nie mów że nie umiesz ich znaleźć xD

ocenił(a) serial na 9
xxelka

szukałem na napiprojekt bo tak najprościej:P ostatnio jak sprawdzałem nie było;]

ocenił(a) serial na 8
jak_ub

Ojj kolego widzę, że nieogarnięty jesteś w szerokim świecie internetu... Myślisz, że jak na napi czegoś nie ma znaczy, że nigdzie tego nie ma? Wujek google nie gryzie wierz mi, nie zajmuje też dużo czasu wpisanie "make it or break it s03e01 subtitles" ale skoro nie potrafisz sobie poradzić z tym zadaniem to proszę wyręczę cię ;D
www . podnapisi . net/en/make-it-or-break-it-2009-subtitles-p1549688
ta dam xP a jak chcesz znaleźc do innych odcinków wystarczy zmienić cyferkę na końcu ;) pozdrawiam :P