PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496783}

Za wszelką cenę

Make It or Break It
2009 - 2012
7,7 2,1 tys. ocen
7,7 10 1 2115
Za wszelką cenę
powrót do forum serialu Za wszelką cenę

Koncowka ;D

ocenił(a) serial na 7

wgl dl amnie byl lekki zal jak oni zakonczyli charakter Emily, moze nie zakonczyli, ja teraz
ogladnelam 2x18 i to ze ja zaciazyli i ona wyjechala, dziwne! na paczatku myslalam ze to
ona byla glowna postacia, ze biedna i idzie to fajnego klubu, tak zazwyczaj robia, a tu
zaj*bali niezle;D

ocenił(a) serial na 7
alexa2506944

W sumie była główną postacią, a z tym zaciążeniem to wygląda na pomysł last minute. Były plotki (i się nawet potwierdziły), że Chelsea Hobbs zaszła w ciążę i zrezygnowała z serialu. Szkoda. Ale w 3 sezonie jest masa nowych postaci, nawet jedna, która w zamyśle twórców ma zrekompensować brak Emily. Najbardziej mi jednak żal, że razem z nią zniknęła Chloe Kmetko, która była jedną z moich ulubionych postaci.

ocenił(a) serial na 7
travelintime

i szkoda ze rowzniez znikl chlopak Emily, Damon, i Razor ;D

ocenił(a) serial na 7
alexa2506944

Razor był fajny :) Ten drugi jakiś taki lekko słaby, ale faktycznie, też szkoda. Zobaczymy, kogo nowy sezon przyniesie :D

travelintime

mi najbardziej szkoda ze nie ma saszy to była maja ulubiona postac...

ocenił(a) serial na 7
alexa2506944

naprawde musicie tak spoilerowac? suuper! fajnie ze nikt nie mysli o tym co sa np sopiero na poczatku drugiego sezonu

ocenił(a) serial na 7
pachnaca_raflezja

to sie nie paczy na komentarze - proste!

ocenił(a) serial na 8
pachnaca_raflezja

Może rzeczywiście osoba zakładająca powinna dodać spojlera w tytule, ale swoją drogą ktoś, kto ogląda 1 sezon nie wchodzi chyba w tematy o nazwie "Końcówka"... Przynajmniej ja tak nie robię... A co do Sashy to przecież jest w serialu, nikt nie ogląda 3 sezonu? xD