Obejrzałam dzisiejszy odcinek i zauważyłam że nie było Malona. Czy ktoś może mi powiedzieć co się z nim stało?
prawdopodobnie on umarł
nie jestem pewna, bo był tam jeden odc z nożem. ale nie mam pewności [jak juz powiedziałam]
hello, hello
Malone cały czas znika, potem się pojawia, różnie to bywa.
Ale raczej nie umiera.
Może to aktor David Orth ma jakieś kłopoty ze sobą... :)
ale przy okazji polecam się ;)
obejrzałam prawie wszystkie TLW, więc chętnie służę pomocą.
Moze odezwą się fani tego serialu? margoqml@gmail.com
pozdruuffkka
ML
ojej ja dziś też ogladalam taki odc . i co Malona nie ma a ja tak go lubilam :(
Oglądałaś na AXN Black? w 10 odcinku 3 sezonu ("Brothers in Arms") Malone'a nawiedzają wspomnienia z wojny, gdy na jego oczach ginęli żołnierze eskortujący go jako korespondenta. Ma poczucie winy, pakuje plecak i wyrusza na poszukiwanie przygody życia. Uznał, że do tej pory za mało dokonał i nie jest człowiekiem czynu. W rzeczywistości produkcja serialu miała kłopoty finansowe i dlatego zrobili odcinki bez niego i/lub Weroniki. Chcieli przyoszczędzić, dlatego wymyślili wątki z ich zniknięciem. Tak pisze na Wikipedii po angielsku.
Na Puls i Puls 2 leci drugi sezon, nie wiem czy wiesz :)
Uwielbiam i mam do niego ogromny sentyment. Zawsze oglądam, gdy puszczają i nigdy nie mam dość. Na AXN Black wczoraj były 2 ostatnie odcinki. Będę śledzić program, żeby wiedzieć kiedy będzie od początku. Może będzie na AXN Player, na stronie internetowej tego kanału. Każdy odcinek umieszczają tam i można oglądać przez 5 dni od jego emisji w tv. Bardzo się cieszę ze na Pulsie też leci i mam nadzieję że jak się skończy, pokażą od nowa.
Ja też bardzo bym chciała żeby powtażali odcinki , ponieważ nie oglądałam od początku , ale gdy zaczęłam oglądać oglądam cały czas , smutno mi że wczoraj nie było na pulsie , kolejnego odc. , wiem że to święto , ale , to jeszcze nie weekend .
W tym serialu najbardziej lubie Malona i V eronikę . Ładna byłaby z nich para . A ty kogo lubisz ? :)
acha , mi jakoś bardzo spodobali się , Malon i Veronika , podbili moje serce , tak ja twoje oni . Myśle że mamy wspulną pasje , OGLĄDANIE ZAGINONY ŚWIAT . A ja jutro mam imieniny i zamierzam oglądnąć kilka odc . Zaginionego świata ! :)pa