PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103912}

Zaginiony świat

The Lost World
1999 - 2002
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4144
7,0 2 krytyków
Zaginiony świat
powrót do forum serialu Zaginiony świat

Nie dość, że efekty specjalne są znacznie lepsze, jest więcej dinozaurów, to jeszcze odcinki stają
się coraz ciekawsze. Świetni byli jaszczuroludzie, odcinek, gdzie zamienili się w zwierzęta
(rewelacyjna komedia, rozwaliło mnie, jak Margerita się w węża zamieniła i Malone do niej mówił,
czy to ona, a Veronika pytała kozę-Challengera, czy ją rozumie) i wczorajszy ze strażnikami
świątyni. Ten serial jest zabawny, pomysłowy i utrzymany w świetnej konwecji filmu
przygodowego.

ocenił(a) serial na 8
Dilofozaur

Mnie najbardziej podobał sie odcinek "The Outlaw", gdy Roxton i Marguerite musieli ratować się przed stryczkiem. No i ten ostatni, "Survivors" zaskakujący do samego końca. Przed nami jeszcze przezabawny z piratami, następnie Malonem zamienionym w wilkołaka, Summerlee i sterowcem.

ocenił(a) serial na 7
katiamaeve

"Survivors" to było o czym, bo nie zapamietuję tytułów?

ocenił(a) serial na 8
Dilofozaur

S02E18, czyli ten co ostatnio, o strażnikach i tych co prześladowali Marguerite i Challengera. Kiedyś nauczyłam się kolejności wszystkich odcinków na pamięć, większość jeszcze pamiętam :)

ocenił(a) serial na 9
katiamaeve

Te 2 odcinki tez są moimi ulubionymi narazie w sezonie 2. Mnie jednak minimalnie bardziej podobał sie Survivors jak Margerite byla ranna a Roxton tak sie o nią martwił, zaraz po tym The outlaw jak chcieli ich wieszac :))Zobaczymy co bedzie dalej. Ja patrzylam na to kiedys, ale teraz ogladam jakby pierwszy raz bo juz nie pamietam sprzed ponad 10 lat :) Tak czy siak wciagnelam sie znow :)

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Roxton ją kocha na zabój. Ona jego też, ale myśli, że na niego nie zasługuje, bo nie zna swojego pochodzenia i w przeszłości robiła rzeczy, których się wstydzi. Nie raz w jej oczach widać zaskoczenie, że zależy mu akurat na niej.

ocenił(a) serial na 9
Dilofozaur

Zgadzam sie z kazdym odcinkiem ten sezon sie rozkreca. Mnie sie podobało jak oni sie w te zwierzeta zamienili, a na koncu jak wrocili do normalnej postaci, to Margerite w tym akwarium znalezli padlam jak ja zobaczylam a Roxton do niej jeszcze puk puk przez szybke i ze rzadki okaz haha :)) Ten ze straznikami swiatyni tez mi sie podobał chyba jak dla mnie najlepszy narazie w calym sezonie drugim :))