PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103912}

Zaginiony świat

The Lost World
1999 - 2002
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4135
7,0 2 krytyków
Zaginiony świat
powrót do forum serialu Zaginiony świat

Hej, ma ktoś może, przypadkiem polskie napisy ( w ostateczności mogą być tez angielskie) do serii I i II serialu. Byłabym naprawdę wdzięczna jeżeli ktoś taki by się znalazł i wyraził chęć podzielenia się. Szukałam już na prawdę wszędzie i za każdym razem fiasko . Zależy mi na tym, bo to mój serial z lat szczenięcych i chętnie do niego wrócę :)

Emmeline

Zrobiłem do pierwszych 4 odcinków, są na napisy24.Z ang. napisami ciężka sprawa.Do15 odcinka 2 sezonu znalazłem tylko transkrypty.
A do 3 sezonu masz?

kamilegia

hej!
a skąd w ogóle mozna zdobyc odcinki? ma ktos może?

Seiya

rs lub coś podobnego

Emmeline

Hej, ja robiłam kiedyś napisy do tego serialu i dość dużo, z tego co pamiętam przetłumaczyłam. Moje napisy były kiedyś na napisy.org, teraz musiałabym ich poszukać...

kara001

Czesc. Nigdzie nei moge znalezc napisow do tego serialu. Jak ktos ma napisy to prosze pisac na gg 10071799

kara001

kara001 było by miło.

ocenił(a) serial na 9
kamilegia

a skąd ten serial w ogóle można pobrać?

Zilla

wiem skąd, ale nie wiem czy mogę tu podac ten link xd

co do napisów to znalazłam tylko do ośmiu odcinków, ale lepsze to niz nic

ocenił(a) serial na 9
Seiya

Przecież seriale są freeware, nikt nie płaci za nie, poza tym nawet gdybym chciał zapłacić to musiałbym sprowadzać zza granicy a nie oszukujmy się, jestem przeciętnym zjadaczem chleba i nie stać mnie na takie cuda... więc jak możesz to podeślij, a jak nie to może jakaś wskazówka?

Zilla

chyba jednak nie da rady wstawić adresu strony

a tak przy okazji - od 22 stycznia AXN sci-fi zaczyna powtórki pierwszego sezonu.Super!

Zilla

ps. podaj maila to wyślę ci...napisy ;)

ocenił(a) serial na 10
Zilla

Wiem że jakieś odcinki można pobrać z chomikuj użytkownik adam_D_11

ocenił(a) serial na 10
Dasio13

http://www.rslinks.org/tv-series/lost-world-season-1

Emmeline

tu są transkrypty, a właściwie takie miniscenariusze po angielsku do 1 i 2 sezonu

http://stdwynwen.tripod.com/lostworldtranscripts/id2.html

Seiya

hej! mogłabym także poprosić o napisy? mój mail to kerlisz@gmail.com z góry dzięki :)