Hej, ma ktoś może, przypadkiem polskie napisy ( w ostateczności mogą być tez angielskie) do serii I i II serialu. Byłabym naprawdę wdzięczna jeżeli ktoś taki by się znalazł i wyraził chęć podzielenia się. Szukałam już na prawdę wszędzie i za każdym razem fiasko . Zależy mi na tym, bo to mój serial z lat szczenięcych i chętnie do niego wrócę :)
Zrobiłem do pierwszych 4 odcinków, są na napisy24.Z ang. napisami ciężka sprawa.Do15 odcinka 2 sezonu znalazłem tylko transkrypty.
A do 3 sezonu masz?
Hej, ja robiłam kiedyś napisy do tego serialu i dość dużo, z tego co pamiętam przetłumaczyłam. Moje napisy były kiedyś na napisy.org, teraz musiałabym ich poszukać...
Czesc. Nigdzie nei moge znalezc napisow do tego serialu. Jak ktos ma napisy to prosze pisac na gg 10071799
wiem skąd, ale nie wiem czy mogę tu podac ten link xd
co do napisów to znalazłam tylko do ośmiu odcinków, ale lepsze to niz nic
Przecież seriale są freeware, nikt nie płaci za nie, poza tym nawet gdybym chciał zapłacić to musiałbym sprowadzać zza granicy a nie oszukujmy się, jestem przeciętnym zjadaczem chleba i nie stać mnie na takie cuda... więc jak możesz to podeślij, a jak nie to może jakaś wskazówka?
chyba jednak nie da rady wstawić adresu strony
a tak przy okazji - od 22 stycznia AXN sci-fi zaczyna powtórki pierwszego sezonu.Super!
tu są transkrypty, a właściwie takie miniscenariusze po angielsku do 1 i 2 sezonu
http://stdwynwen.tripod.com/lostworldtranscripts/id2.html