PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103912}

Zaginiony świat

The Lost World
1999 - 2002
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4144
7,0 2 krytyków
Zaginiony świat
powrót do forum serialu Zaginiony świat

Margerite

ocenił(a) serial na 9

Najlepsza bohatera z całego serialu. Absolutnie the best. Z odcinka na odcinek uwielbiam ja coraz bardziej. Veronice tez lubie, ale ona taka grzeczna do cna milutka, a Margerite to ogien w czystej postaci. Silna osobowosc i pewnosc siebie w kazdej sytuacjii to lubie. Jej potyczki z reszta ekipy a szczegolnie z Roxtonem genialne. Jak przychodzi co do czego umie sie jednak zorganizowac i sluzyc swoim przyjaciolom wsparciem i pomoca. Wszyscy bohaterowie znakomicie sie uzupelniaja. Uwielbiam ten serial i wszytskich jego bohaterow ale musze powiedziec szczerze ze zawsze najbardziej wyczekuje scen z Margerite :))

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Ta kobieta wie czego chce, jest zaradna. Podobało mi się, jak w ostatnim odc. 2 sezonu powiedziała temu kapitanowi sterowca: "Nie potrzebuję mężczyzny, który mówiłby mi, co mam robić". Roxton na nią leci, a ona go odpycha z sobie tylko znanych powodów, co jeszcze bardziej ciągnie go do niej, bo taka niedostępna.

ocenił(a) serial na 9
katiamaeve

Kurde to ten odcinek chyba jutro w piątek bedzie na pulsie. Koniecznie musze zobaczyc:)) Jak dobrze ze Roxton nie jest typem który latwo odpuszcza bo inny juz dawno by se z nia dal spokoj moze. Ale oni sa sobie przeznaczeni, nawet Veronica i Malone tak do siebie nie pasuje jak Marg i Roxton. Gdyby nie ta para ten serial by mnie az tak nie ciekawił napewno.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Oni przyćmiewają całą resztę, oglądam ten serial ze względu na nich. A gdy w odc. "Trapped", w obliczu śmierci wyznali sobie miłość, rozpłynęłam się z zachwytu.

ocenił(a) serial na 9
katiamaeve

Nie dobijaj mnie kobieto ! Teraz bede o tym myslala a kiedy ja ten odcinek zobacze pewnie dopiero za miesiac bedzie na pulsie. Zaraz bede szukala w necie tego wyznania milosci :))) A powiedz mi bo tez jestem ciekawa co on jej powiedzial na tym balkonie w odcinku the secret? Wiem ze fani tej pory wymieniaja tez ten odcinek i koncowa scene. I ja juz nie chce czekac wiec jak wiesz to powiedz tak krotko jak mozesz co tam zaszło:))

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Gadali o akcie urodzenia Marguerite, który miała otrzymać od tego bogatego Chińczyka, Zana, w zamian za Oroborusa. Nie dotrzymała umowy, bo medalion zabrał najemnik Zana, Kallum, co przybył na płaskowyż i ją ścigał. Dokument miał więc zostać zniszczony, o ona nie dowie się, skąd pochodzi. Roxton powiedział jej, że jak będzie gotowa wyznać mu wszystkie sekrety, będą u niego bezpieczne.
Cały serial po polsku jest na i i t v . i n f o .

ocenił(a) serial na 7
katiamaeve

Dziwi mnie to, co czytam. Margarit zaradna, pewna siebie? raczej egoistka, która nie chce współpracować z grupą. Patrzycie, ale nie widzicie.

Ludzie często mylą egoizm z siłą. Dopóki czyjś egoizm nie dosięgnie ciebie... Wtedy nagle egoista jest "be".

To właśnie Veronica jest osoba o silnym charakterze, która trzeźwo ocenia sytuację i nie zmienia poglądów pod wpływem chwili. Prawdziwie silna osobowość.

monia198923

Sam zachwyt nad Roxtonem. Nie wydaje wam sie, ze jest on zbyt idealny? Chyba w kazdym odcinku ratowal Marguerite z opresji - az przestalam liczyc. :Przystojny, odwazny, szczodry, utytuowany, o dobrym sercu, bohater w kazdym calu i jeszcze wrecz obsesyjnie zakochany w Marguerite. Nie ma takich facetow (chociaz kazda z nas chcialaby go poznac). Chociazby jedna, mala, malutka wada zrobilaby z niego prawdziwego czlowieka.

ocenił(a) serial na 8
cumartesi

W 2 i 3 sezonie miał o wiele lepszą fryzurę. Ta pierwsza bardzo go postarzała i odsłaniała zakola. Zabawne jest to gdy na koniec 1 sezonu spada w przepaść z dłuższymi włosami, a gdy się odnajduje w nurcie rzeki na początku drugiego, jest krótko ostrzyżony.
Będąc nastolatką nieraz fantazjowałam że jestem Marguerite i się z nim całuję. Piękne wspomnienia.