PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103912}

Zaginiony świat

The Lost World
1999 - 2002
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4148
7,0 3 krytyków
Zaginiony świat
powrót do forum serialu Zaginiony świat

Nie wiem, czy już był ten odcinek, albo dopiero będzie, pamiętam tylko z dzieciństwa migawki
odcinka, w którym Margerita rzekomo umarła, Roxton stał nad nią zrozpaczony i prosił, by go nie
opuszczała, a potem ona uciekła i Veronika mówiła coś o krainie szkieletów. Kojarzycie coś
takiego?

ocenił(a) serial na 8
Dilofozaur

S02E06 "Skin Deep"

ocenił(a) serial na 7
katiamaeve

A mogłabys opisać dokładniej, co tam było, był już ten odcinek w telewizji?

ocenił(a) serial na 8
Dilofozaur

Dość dawno szło na Pulsie, a na AXN Black dużo wcześniej. Najpierw Marguerite, a później Roxton weszli do jaskini, zostali tam uwięzieni w jakichś kokonach, a zamiast nich do domu wróciły sobowtóry i zachowywały sie jak ich zupełne przeciwieństwa.

ocenił(a) serial na 10
katiamaeve

No tak oglądałam niedawno na Pulsie , ale w końcu zakończyło się dobrze :)

ocenił(a) serial na 8
sylwiaoles8

Pamiętam jak oglądałam pierwszy raz ten odc. w TVP1. Trzymał mnie w napięciu do samego końca, bo myślałam że Marguerite naprawdę oszalała, a potem zginęła, gdy liana pękła pod jej ciężarem i spadła, skręcając kark...

ocenił(a) serial na 10
katiamaeve

No tak to byłoby bardzo straszne .... ;(

ocenił(a) serial na 8
sylwiaoles8

Wystraszyłam się, że aktorka chciała odejść z serialu i uśmiercili jej postać. Nie rozumiałam tylko, skąd to nagłe planowanie ślubu z Roxtonem, skoro wtedy jeszcze nie zanosiło się na to. To był bardzo zaskakujący odcinek.

ocenił(a) serial na 10
katiamaeve

no trochę tak :) , ale zawsze jest lepiej jak nikt nie ginie , ani Malon , ani Sumerlly , owiele lepiej , chociesz Malon nie zginoł no ale to ... bez różnicy :)