Czy ten serial był emitowany na Polsacie??
Bo pamiętam że jak miałem z 7-8-9-10 lat czyli w latach 96-powiedzmy do 2000 był emitowany taki serial na Polsacie,
Tylko nie wiem czy był to ten serial,wydaje mi się że był on podobny tematycznie bo było tam o takim miejscu z którego nie mogli oni wyjść i pamiętam że chcieli uciec z tego,lecz nie mogli.
Może było to z 10 lat temu może później na pewno był emitowany na polsacie możecie mi pomóc?
Nie wiem co było emitowane 10lat temu ale napewno był emitowany na polsacie koło roku 2000, dlatego że sama go wtedy oglądałam^^
ja pamiętam, że oglądałem go na TVP oraz na AXN (mam 2 sezony na vhs tylko ze magnetowidu juz nie posiadam) Aktualnie 3 sezon leci na AXN Sci-fi
Troche za ogólnie piszesz;) Chcieli wyjść z miejsca i nie mogli;). Serial zaczął być kręcony w 1999r. więc lata 96-99 odpadają. W Polsce zaczał być puszczany jakoś po 2000 roku.
chyba wiem o jaki ci serial chodzi. to było o takiej rodzince co samochodem przejechali przez taki tunel coś jak w slidersach i znaleźli sie w tym świecie dinozaurów, mieli jeepa, domek na drzewie i byli atakowani przez zwykłe dinozaury oraz były tam chyba jeszcze 3 rozumne dinozaury człekokształtne. Ten serial sie nazywał właśnie chyba zaginiony świat ale sam nie moge znaleźć nic na ten temat.
A jeśli o to państwu chodzi to proszę: http://www.filmweb.pl/f106789/Zaginiony+l%C4%85d+-+Dolina+Jurajska,1991
;)