PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103912}

Zaginiony świat

The Lost World
1999 - 2002
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4148
7,0 3 krytyków
Zaginiony świat
powrót do forum serialu Zaginiony świat

Ostatnio obejrzałem cały serial . W ostatnim odcinku wszystko zniknęło co jest ? czy tak wygląda koniec ? Na internecie znalazłem kolejną powieść Arthura Conan Doyle Trujące pasmo jest to kontynuacja przygód profesora Challengera ktoś wie czy jest jakiś serial albo film kontynuujący przygody bohaterów "Zaginiony świat" ????

ocenił(a) serial na 8
grzesiek002

Niestety produkcje skasowano po 3 sezonach. Wątek się urywa bo był przewidziany 4 sezon do którego produkcji niestety nie doszło. Serial "Zaginiony świat" był bardzo luźno oparty na książce, a "Trujące pasmo" z serialem nie ma nic wspólnego (U Conan Doyle'a profesor Challenger był postacią o której napisał serię książek- coś jak o Sherlocku Holmesie tylko mniej znany - tak więc "Trujące pasmo" rzeczywiście jest o przygodach Challengera ale już oderwanych od " Zaginionego świata")

Krysztal

Szkoda ten serial naprawdę do mnie trafił. Zawsze go oglądałem u babci jak byłem mały , a ostatnio obejrzałem od początku wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 8
grzesiek002

Pamiętam jak czekałam na 4 sezon w TVP. Nie miałam internetu i późno się dowiedziałam że nigdy nie powstał.