Fajnie by było gdyby serial ktory podasz:-] byl w nie więcej niż III sezonach bo dluzsze staja sie nudne i zeby mozna bylo przynajmniej 2 i pol sezonu znalezc na necie , a nie tak jak to sie teraz z "Lost-em" dzieje ;-)
------------------------------ -----------BIDA Z NĘDZĄ
Hmmmm doradze Ci The 4400 :) Bradzo fajny serial myśle że w necie nie będzie problemu ze znalejzieniem;) są narazie 2 sezony 1 ma 5 odcinkó a 2 ma 12 ;) 3 sezon będzie chyba na lato
Słyszałem wiele pochwał na temat serialu p.t. "Prison break". Sam niestety jeszcze nie miałem okazji go zobaczyć, ale wierzę, iż jest świetnym serialem. Na razie istnieje tylko pierwszy sezon. Drugi ma być ostatnim.
O tak..... Ostatnio oglądam seriale i godne polecenia wg. mnie to : Lost, Prison Break, Grey`s Anatomy.
kocham lost to jest normalny serial :)
godny uwagi:)
potrafi zaciekawić and wciągnąć:)
Tez oglądam Lost i Grey's Anatomy ale czy nie wiesz gdzie mogę znaleść ER-Ostry Dyżur?? Moje gg to 1163412 bardzo proszee o kontakt..GIOVANNA
ja oglądam Prison Break, z tego co wiem ma być tylko 1 sezon ( i bardzo dobrze) i muszę przyznać, że jest świetne polecam.. a jesli lubisz coś w rodzaju Z Archiwum X to polecam "supernatural" w sumie to wszystko co oglądam ;) pozdrawiam
Rzym , Sześć stóp pod ziemią , Carnivale , Deadwood , Dedektyw Monk , Rodzina Soprano.
Polecam:
- "House, M.D." - genialny serial z bardzo wyrazistym bohaterem, półtora sezonu już za nami,
- "Deadwood" - dwie serie po 12 odcinków już wyemitowane, wkrótce trzecia seria (napisy do drugiej serii - wkrótce ;) ),
- "Prison Break" - wiadomo, kolejne odcinki już wkrótce,
- "Battlestar Galactica" - miniserial, który puścili w telewizji był raczej kiepski, serial właściwy jest IMO dużo lepszy,
- "24 godziny" - pierwsza seria leciała na Polsacie, teraz w USA emitują 5 sezon - trzyma poziom,
- "Rzym" - już wystarczająco dużo na ten temat napisano ;) ,
- "OZ" - serial o więzieniu, bardzo odmienny od "Prison break", stanowiący bardziej obserwację socjologiczną i socjopolityczną, bardzo ciekawy IMO,
- "DS9" - stary serial, ale IMO najlepsza seria Star Treka :)
Żem zapomniał... Jak mogłem zapomnieć o "Kompanii braci", moim drugim ulubionym serialu? Za karę będę klęczał na grochu przez pół dnia i biczował się mokrą ścierką do podłogi.
;-)
Dzięki za seriale ;-)
Zobaczyłam juz "Prison break" serial jest naprawde DOBRY!!!!!
Szkoda tylko ze przez 3 dni namietnie ogladalam serial 13 odc + specjalny i.......................... znowu tak samo jak w "Lost" trzeba czekac na kolejne :-(
Mimo wszystko trzeba czekac......Polecam wszystkim goraco "Prison break"
oto seriale ktore osobiscie polecam...
LOST,
Prison Break,
Invasion,
Grey's Anatomy
Zamierzam takze obejrzec polecane przez innych The 4400, Surface, Rome, O.C.
lost jest inny jest serialem ok
nie tak jak inne seriale
spoko, ok zapraszam:P
KOMPANIA BRACI :D:D:D ten serial daje kopa....oj daje czysty miód...polecam wszystkim
To może z tych co są cały czas kręcone nowe odcinki polecam Monka i Battlestar Galactica. Szczególnie ten drugi. POLECAM.
Genialny mini-serial (10 odc. jeśli mnie pamięć nie myli) "Taken" (po polsku chyba "Wybrańcy obcych"). Executive producerem jest sam Steven Spielberg. Obsada również niezła (Dakota Fanning!!!). Polecam!!!
Swoją drogą, Lost powinien (a niestety tak nie będzie) zakończyć się na drugiej serii. Po prostu nie wyobrażam sobie jak można jeszcze bardziej rozciągnąć tę historię (może rozbije się kolejny samolot i będą nowe postacie których retrospekcjami bedzie można zapchać fabułę) która sama w sobie jest świetna. Po prostu producenci poczuli woń szmalu i tak łatwo nie "urwą kurze złotych jaj". Na najlepszym (moim zdaniem) forum serialu forum.wrota.com, swojego czasu chodziły słuchy o (UWAGA!!!) 6 sezonach !!! Lekka przesada nieprawdaż?
wszystkim ktorzy nie sa jeszcze do konca przekonani jaki serial ogladac to polecam wylacznie Prison Break !!!!!!! Ten serial jest idealny w jednym odcinku jest tyle akcji co w Loscie (ktory tez lubie), lecz Lost nie dorownuje mu do piet :P Nawet nie mam slow na to zeby go chwalic 13 odcinkow serialu obejrzalem w jeden dzien a na drugi i trzeci dzien ogladalem go jeszcze raz :P
Jezeli chcecie sciagnac ten serial lub sie powypowiadac na jego temat zapraszam na http://prisonbreak.smallville.pl/ [prisonbreak.smallville. ...]
Jeśli ktoś oczekuje od serialu wyłącznie akcji to zgadza się, niech wybierze Prison break ;) Nowy odcinek już 20 marca.
polecam 'desperate housewives' dobra komedia, sprawdza sie jako odskocznia od problemów, kiedy chcesz tylko usiąść i się pośmiać. pozdro
Rzeczywiście "LOST" jest inny niż wszystkie jest ...no prosze brak słów.
ostatnim serialem który mnie tak przyciągną była "Czarodziejka z księżyca" i to dobre pare lat temu.
Niecały rok temu wpadł mi w ręce "StarGate" sezon 7. Nie patrzyłem na to jak leciało w telewizji bo uważałem że nie warto. Jak zoczołem oglądać ten sezon wciągnoł mnie i obejżałem calusieńki więc polecam,, tylko nie wiem czy dla osób które nie wiedzą o co chodzi nie będą musieli sie cofnąć do poprzednich sezonów, ale wkońcu wszystkie polegają na tym samym.
Carnivale (prod. HBO) - ten serial miał 2 serie i jest najlepszym jakie widziałem od lat.
polecam każdemu.
Klimat mroczny, watki paranormalne, satanistyczne, fabuła i scenografia rozwala na strzępy.