Ten serial jest swietny. Obejrzalam wczoraj pierwsze 2 odcinki na TVP1 i nie smiem powiedziec ze jest inaczej. Ale jak na razie nie jest to jeden z moich ulubionych seriali, jakimi sa: Roswell i Grey's Anatomy. Ale jest duza szansa ze tak sie stanie. Pozdrawiam wszystkich fanow serialu Lost, a takze fanow dwoch pozostalych seriali.
W czoraj jak skończyly się 2 pierwsze odcinki pomyślalam sobie że ten serial jest zawalisty. Czekam z niecierpliwością na następne odcinki! Niestety niezdążylam obajrzeć samego początku 1 odcinka. Czy bylo tam coś bardzo ważnego np. co spowodowalo katastrofę i co dzilao się w tym czasie w samolocie?
Pozdrawiam!
Nic sie nie dzialo waznego. Jack sie obudzil w dzungli i pobiegl na miejsce katastrofy.
Dzięki. W piątek zdobylam wszystkie odcinki z napisami pierwszej serii i 5 odcinków z 2 serii czy moze wiecie ile jest serii i po ile odcinków.
P.S: W piątek i w sobote oglądalam ten serial do 2 w nocy a w niedzielę do 10 i mnie dziś strasznie glowa bolala :) ale bylo warto!
Pozdrawiam!
25 odcinkow na sezon jak sie nie myle. W srode wychodzi kolejny odcinek i juz w czwartek bedzie do sciagniecia.
Wychdzi to znaczy..? Bo ja niebardzo jestem zorientowana w te tematy:) To znaczy że wyemitują go w TV?
po prostu LOST w USA emitowany jest w środy o 9 wieczorem (3 w nocy ze środy na czwartek u nas). aktualnie sa na 6. odcinku drugiego sezonu (wciąż kręcą na bieżąco sezon 2).
ktoś w USA musi zripować (zgrać) odcinek w odpowiednim formacie i wtedy wpuszcza go do neta, żeby można było go ściagnać. odcinki zazwyczaj pojawiają się do ściągnięcia ok. 6-7 nad ranem w czwartek.