po trzecim i czwartym sezonie zwątpiłam i przestałam oglądać, bo oglądałam z tvp, opuściłam
kilka odcinków i już nie wiedziałam o co chodzi... niestety do końca nie oglądnęłam, a szkoda bo
na prawdę serial lubiałam ;) jak się będę kiedyś nudzić to na pewno przejdę przez wszystkie
odcinki jeszcze raz.
nie mam na to czasu, Zagubieni strasznie wciągają a ja za kilka miesięcy mam maturę ;) ale po niej na pewno będę oglądać
To powodzenia na maturze ,a jak już ją napiszesz to włączaj LOST i oglądaj od 1 do ostatniego odcinka :)
nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :D po maturze 4 miesiące wolnego także na pewno zdążę oglądnąć wszystkie (:
Ja obejrzałam wszytskie w dwa tygodnie xD Ale to były wakacje to siedziałam codziennie od rana do nocy,bo rzeczywiscie strasznie wciaga xd
hahaha, no znając mnie to też będzie :D ja tak na tych wakacjach nadrabiałam Chirurgów ;)
Tak najlepiej,ja nie moge wytrzymać jak mam odcinek ''pod reką'',co innego jak sie czeka w TV Ja ostatnio znowu tak ogladałam Skazanego na Śmierć,trochę cięzej bo teraz szkoła była a to I kl. liceum,ale co tam w jakieś nie całe dwa tyg. obejrzałam ale tylko pierwsze dwa sezony,neistety zaczełam 3 ale wgl mnie nie wciaga :/
A z Lost to sb jeszcze kiedys powtórke musze zrobić :D