PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

02 10?

ocenił(a) serial na 5

Ma może ktoś jużten odcinek.Jesli tak to dajcie znać.Ja na razie zasysam tylko fucki.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
blyskotliwa_bestia

Dopiero dzisiaj będzie na stacji axn więc juz niedługo napewno będzie w necie =D !!

ocenił(a) serial na 5
sevanna

A moze wiesz o ktorej godzinie będzie w usa?

ocenił(a) serial na 8
blyskotliwa_bestia

Jedno jest pewne. Jutro go na pewno juz dostaniecie. xD

ocenił(a) serial na 8
Dream

nie na AXN tylko na ABC! druga sprawa ..prawda będzie dziś ...zakładając różnice średnią miezy Polska a USA i to ze u nas seriale lęcą ok.20-zakładamy ze u nich tez ... to ok 2-4 w nocy naszego czasu bedzie emitowany w wyżej wymienionej stacji.....PS dobrze mowie czy cos pokręciłem...chyba jest git..jakby co to prosze o poprawke i z góry sorki :P sprawdzilem film jest o 8.30-9.30 ich czasu:) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
PeePee

Prawie wszystko sie zgadza. W USA na ABC Lost emitowany jest o 19 ichniejszego czasu :). My musimy poczekac od 19 jeszcze 8 godzin bo taka jest roznica czasu i wychodzi ze w sieci powinien byc na godzine od poczatku emisji(moze pozniej). O 8-9 rano juz powinien byc. Warto zajrzec na www.lost.com tak jest odmierzanie czasu do odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
blyskotliwa_bestia

Jakby co to odcinek 10 II sezonu jest od paru godzin do ściągnięcia, nie ma problemu.

ocenił(a) serial na 10
blyskotliwa_bestia

Mylicie się bo 10 odcinek 2 sezonu jush jest od kilku dni na BearShare ja go sobie flasnie sciągam ale mam troche wolnego neta i mie sie jush klika dni sciąga. No i wlasnie 11 stycznia ten film byl w ABC a nie w AXN bo AXN to nawet jeszcze nie zaczęli 2 sezonu ale chyba 23 stycznia bedzie 1 odcinek 2 sezonu

ocenił(a) serial na 8
Annie_Bunton

Jezeli chodzi o te wczesniejsze wycieki odcinkow do netu to trzeba uwazac, sprawdzac czy rzeczywiscie jest to ten najnowszy odcinek. Ja juz sie kilka razy przejechalem :P