PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

13odc 2 serii

ocenił(a) serial na 10

czy mi sie wydaje, czy 13 odcinek bedzie dopiero za tydzien? Powiedzcie ze sie myle :)

użytkownik usunięty
goofy3

chyba dobrze Ci sie wydaje :D Ale szkoda bo juz bym obejzal sobie

ocenił(a) serial na 10

Tak, premiera chyba 8 albo 9 lutego na abc. W tym tygodniu powtarzają odcinek 1x18 "The numbers"

goofy3

nie mylisz się. ja też nie mogę się doczekać 13 choć jeszcze 10 nie widziałam, bo nie mogę ściągnąć :)

ocenił(a) serial na 5
goofy3

No właśnie, a ja szukam i szukam tego 13 odcinka!Czyli dopiero za tedzień!Szkoda, ale co zrobić...

blyskotliwa_bestia

Kurde no, szkoda, odcinek 12. strasznie rozbudził moją ciekawość :D

Showtime_2

no zwłaszcz że jack chce stworzyć chyba armie w 11 odcinku pytał sie Any lucii ile potrzeba czasu na stworzenie armi.No i ciekawi mnie co bedzie z jackiem i kate czy sie znią pogodzi czy ona zastanie z sawyerem jak myślicie???????

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

pogodzą...według mnie Jack od 9 odcinka zachowuje się w stosunku do niej jak kretyn.Kate raczej będzie z Sawyerem.

arashi_2

hmm jak kretyn no racja bo sie dowiedział przez sen od sawyera że kocha kate i pewno dlatego. Po tym jak jack zabronił kayte z nimi iść i poszła i ją schywtali to jak potem to niego rwała a przecież niemusiała mu sie tłumaczyć.teraz jack bije do any kate ich i widziała i jak patrzyła????????.Jeśli ona go przeprosi to kto wie

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

mi się wydaje że kate kocha sawyera mimo wszystko...za co ona ma go przepraszać.Już go przeprosiła mi się wydaje że Jack jednak wie że Sawyer Kate nie jest obojętny((to było widać np.w 9 odcinku jak się nim zajmowała sama powiedziała że zaczyna coś do niego czuć))i po prostu chyba jest zazdrosny i tyle.

arashi_2

cały 1 sezon szalała na punkcie jacka niewierze żeby go sobie odpuściła.teraz zjmuje sie sawyerem pomaga tylko w ćwiczeniach jak sawyer sie do niej zbliża to znika jej uśmiech na twarzy a jak jack sie zbliżał wręcz przeciewnie.

Logan_15

zresztą ja sie cholernie niemoge doczekac 13 odcinku myśle że w środe wieczorem lub czwaterk mbedzie można juz ściągnąć z dc++ lu oDC. Ciekawe jak zareaguuje kate na nową znajomość jacka i any i czy jack bedzie tworzył tą swoją armie

ocenił(a) serial na 9
Logan_15

Moim zdaniem z tej armii nic nie będzie. Podobno The Others cały czas obserwują rozbitków, wiedzą jak kto się nazywa, gdzie chodzi, co robi itd., więc nie sądze by pozwolili na stowrzenie tej armii :)
A jeśli naet, to ich nie znajdą :), bowiem The Others nie będą tego chcieli.
Chyba :)

ocenił(a) serial na 10
Chmielu_4

mi się wydaje że ona nigdy nie szalała na punkcie jacka.Mi się wydaje że ona jest zakochana w Sawyerze ale on jest podobny do jej ojca i to ją przeraża,a jeśli chodzi o Jacka to on jest jej ideałem kimś z kim powinna być by być szcześliwa gdyby wybierała rosądkiem wybrała by Jacka gdyby uczuciem Sawyera.Ja chce 13 odcinek((bedzie z przeszłościa Sawyera hurra nareszcie!))Myśle że stworzenie armii nie wyjdzie,bo przepraszam bardzo z kogo z tych rozbitków.Oni nie będą chcieli się podporządkować dla nich "the others" nie są jeszcze tacy przerażający((jak dla rozbitków z drugiej strony wyspy))i nie są zdeterminowani.Zdeterminowany jest tylko Jack.((no i Sawyerw końcu go poszczeli)) i w tym momecie wydaje mi się że mu nie chodzi o Michaela on musi cos sobie udowodnić

ocenił(a) serial na 5
arashi_2

MNIE SIE NIC NIE WYDAJE :P A 13 ODCINEK POJDZIE W USA 9 LUTEGO
------------------------------ -------------
POZDRO :-]

Chmielu_4

mnie jeszcze ciekawi skąd sie wzieli wogóle inni na tej wyspie przecież niebyło pokazane

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

pewnie to ten projekt DHARMA były inne bazy to już było powiedziane na tym filmie więc pewnie coś z tym.No i jeszcze czarna skała przecież tasm tez mogli ocaleć ludzie prawda? i może właśnie dlatego to jest mroczne terytorium bo to jest w pobliżu statku z którego się rozbili.

arashi_2

Kurde zalamka dopiero za tydzien wykituje :( niech ktos cos zrobi 7 dni jeszcze NNNNNNIIIIIIIIEEEEEEEEE......: ( Nie moge sie doczekac kiedy dokopia tym brudasa na wyspie oni pewnie tam jakies narkotyki produkuja a dzieciaki im potrzebna sa do pomocy....

Kreoz

z tej armi jacka nic chyba niebedzie kto tam umi walczyć ??????charli????hurley???jedyn ie ana lucia, locke ,sawyer , jack 4 osoby to ma być armia bez żartów innych było okło 15-20.

Kreoz

ja też już niemoge sie doczekać środy lub czwrtku niewiem jeszcze skąd ściągne.poco mieliby narkotyki produkować jak i tak niemają kumu ich sprzedać przeciez gdyby mogli odpłynąć z wyspy to by sie chyba niewachali

Logan_15

Kto wie co autora lostu chodzilo po glowie z innymi do czegos im te dzieciaki sa potrzebne. Tamci maja ludz wiec jakos przyplyneli na wyspe. Chyba ze to pedofile i lubia male dzieci :D (bede teraz caly tydzien myslal co sie stanie dalej... ah ci sadysci z abc) :(

goofy3

13 odcinek bedzie bardzo ciekawy !! :D mam na kompie zapowiedz tego odcinka i bedzie sie działo :D :P
pozdro

ocenił(a) serial na 10
Valerious___

też mam:D.no było powiedziane że na liście ludzi których zabrali byli ludzie dobrzy złych zostawiają.Dzieci zabierają bo są niewinne((to są tylko moje przypuszczenia))

arashi_2

w zapowiedzi 13 odcinka widać było jacka wrzeszczącego na locka o jakieś broni nie i jeszcze kate z sawyerem ????/?

Logan_15

nom było :] i jeszcze było cos z Sun :P ale nie bede pisał :P

Valerious___

oni sie chyba kochali to było szybko pokazane i rozebrany sawyer a koło niego kate.no sun chyba ktoś porwał tyle zauważyłem.

ocenił(a) serial na 8
goofy3

W necie jest juz dostepny 13 epizod !!!!!

ocenił(a) serial na 10
AKU

chyba masz jakis inny net :D przypuszczam ze zassysasz jakiegos fucka, bo nie bylo jeszcze premiery P

ocenił(a) serial na 8
ilmare

Wlasnie sam sie zdzwiwilem :/ no ale zassysam z tego zrodla wszystkie odcinki i ten wydaje sie rowniez wporzo wersja: Lost S02E13 HDTV XviD-LOL, zobaczyc nie zaszkodzi, sciagne i zobaczymy co to bedzie :D

AKU

Smierdzimi to troche ale co mi tam LOST RULEZ !!!!!! ZASYSAM :D

AKU

Gdzie ty znalazłem 13 !!???na torrencie nic niema

Logan_15

Sorry za błą Gdzie ty znalazłeś 13 odcinek???? na torrencie patrzyłem niea tylko do 12?????

Logan_15

Na isohunt.com jest ale to sciema zassalem 35% dalem na podglad i caly czas na ekranie jest jeden napis szukajcie z jakas tam strona no niezla mi to reklama :(

Logan_15

13 oscinek ma byc 8 lutego na abc, czy w necie jest 13 watpie mam dobre zrodla c sciagam i nie ma tam niestaty sa wszystkie pozostale ale 13 nie ma. Odcinek ma byc o Sawyerku :) i czytalem ze ma byc tam cos o uprowadzeniu przez innych Sun i cos o kate+sawyer:) fajnie wkoncu cos sie bedzie dzialo pozdro

sdaszko

i jeszcze jack bedzie wrzeszczał na locka żeyby mu powiedział gdzie jest broń.13 odcinek chyba bedzie mozna ściągnąc już wśrode w nocy nie????

ocenił(a) serial na 8
Logan_15

http://www.newnova.org/list_news.html [www.newnova.org/list_ne ...] w search wpisac: LOST S02E13.... z tego co wiem to tutaj nigdy nie bylo jeszcze sciemy,znajomi sciagaja wszystko jak i odcinki LOSTa... moze naprawde to jakas sciema bo nie wierze, ze jest przed premiera... ale sprawdzic nie zaszkodzi...

ocenił(a) serial na 10
AKU

to musi byc sciema bo odcinek 13 napewno jest w stanach w ta srode nie ma bata aby byl wczesniej w necie jak w tv amerykanskiej jeszcze nie bylo
jakis bubel pewnie