PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

3,4 nieco gorsze, ale wciąż dające masę satysfakcji z oglądania. Teraz utknąłem na końcówce 5-
ego sezonu, przez mnogość fabularnych twistów, same twisty nie robią już wrażenia. Straszna
szkoda, że serial tak się zepsuł. Nie chcę hejtować, bo zapewnił mi wiele godzin wybornej rozrywki
i wspominam go bardzo ciepło, ale gdzieś od 5-ego sezonu nie idzie już tego oglądać. Jeśli
kiedykolwiek skończę ten serial to tylko z sentymentu i sympatii do bohaterów

ocenił(a) serial na 5
szafamorderca

Popieram. Lepiej zakończ oglądanie na 5 sezonie. Ja chciałam obejrzeć do końca i widziałam wszystkie sezony. To był błąd. Potem byłam zła na siebie i na twórców.

ocenił(a) serial na 10
kaja0082

IMO to 5 i 6 sezon były bardzo dobre. 4 tylko jakiś taki lipny

ocenił(a) serial na 10
kaja0082

co ty pieprzysz w ogóle za przeproszeniem ;s końcówka jest taka że kilka rzeczy powinnaś sama sobie zinterpretować na swój sposób - ja zrobiłem to tak że wszystko trzyma się kupy i jest bardzo satysfakcjonujące a co najważniejsze nie ma tam jakichś naciągań fabuły z mojej strony. Jest po prostu prawidłowe
10/10

ocenił(a) serial na 5
Deiphobus123

To było tylko moje zdanie. Z resztą jak kolega będzie chciał, to sobie obejrzy do końca i zdecyduje jaką ocenę wystawić serialowi. Nie ma sensu się unosić. Ja do Ciebie nie zwracam się ''szczególnymi epitetami" i proszę o to samo.

ocenił(a) serial na 7
kaja0082

Zanim obejrzałem Lostów po raz drugi, to sądziłem, że sezony 1 i 2 są najlepsze, 3 nieco słabszy, 4 i 5 słabsze niż 3, a 6 słabszy, niż 4 i 5. Oglądałem na bieżąco od 3 albo 4 sezonu, a to jednak zmienia percepcję. Natomiast teraz moja ocena się zmieniła. Sezony 1-3 oceniam tak samo, natomiast 4 i 5 są według mnie wyraźnie słabsze i dodatkowo chwilami są zwyczajnie nudne (mimo że czwarta seria jest o 10 odcinków krótsza, niż np. druga). Natomiast 6, który mnie zirytował za pierwszym razem, ogląda się znacznie lepiej, niż 4 i 5. Ogólnie serial jest godzien uwagi i poprzestawanie na sezonie 5 wg. mnie jest bez sensu, bo nawet jeśli ostatnia seria się nie podoba, to jednak warto zamknąć całość.

ocenił(a) serial na 10
szafamorderca

kończ serial, początek 6 sezonu jest sam w sobie średni ale od połowy dzieje się naprawdę masa świetnych rzeczy i sporo wyjaśniej. Ja wczoraj wieczorem skończyłem przygodę z LOST i do teraz nie moge się otrząsnąć

użytkownik usunięty
szafamorderca

IMO końcówka jest obłędna. Wszystko się wyjaśnia i nic nie trzeba dopowiadać. Oglądałem cały serial dwa razy, za drugim razem z taką samą przyjemnością.

ocenił(a) serial na 1
szafamorderca

Daruj sobie szósty sezon. Jedynie 2-3 odcinki bardzo dobre. Reszta strasznie schematyczna. Kręcenie się z punktu A do punktu B. Czasami okazuje się, że trzeba pójść do punktu C a każdy i tak pragnie punktu G

ocenił(a) serial na 6
szafamorderca

Jeżeli chcesz jeszcze kiedyś wrócić do tego serialu od początku to 5 sezonów w zupełności wystarczy ;)

użytkownik usunięty
szafamorderca

1 i 2 były super