PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180714
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

9/10

użytkownik usunięty

Serial naprawdę świetnie się ogląda.Dla mnie najfajniejsze były chyba pierwsze dwa
sezony kiedy był prawie komplet bohaterów i były tylko urywki z przeszłości. Poźniejsze 3
sezony też fajnie się oglądało,jeżeli uważnie się obejrzało każdy odcinek to nic nie jest
poplątane;) 5 sezon jest chyba najlepszy z tych 3,a może nawet z tych wszytskich.
Jeżeli chodzi o sezon finałowy to trochę się na nim nudziłam i może liczyłam na coś innego
ale i tak było w porządku. Wszystko się wyjaśniło,chociaż Jacoba wyobrażałam sobie trochę
inaczej,jakoś nie za specjalnie pasował mi ten aktor. Wszystko zlożyło się w spójną całość i
naprawdę fajnie się oglądało.Jeżeli ktoś jeszcze nie widział tego serialu to bardzo
polecam,ale trzeba oglądać wszystko po kolei bo w tym serialu nie da się inaczej;) Gdy
serial się rozpoczął byłam jeszcze mała i oglądałam go w kratkę,teraz postanowiłam
wszytsko odświeżyć i nie żałuję;)

użytkownik usunięty

Od początku niesamowicie budowane napięcie, ale niestety ma to swoją cenę. Później trzeba jakoś wybrnąć z tej intrygi, niestety kosztem oglądalności, czy realizmu. Z każdym późniejszym odcinkiem, moim zdaniem, serial traci na wartości i gdyby skończył się, powiedzmy, po trzeciej serii byłby naprawdę nie do doścignięcia. Niestety widać, że dalsza fabuła budowana jest tylko po to, aby kurek z kasą nie został zakręcony. Jednak, mimo wszystko, uważam go za jeden z najlepszych seriali, może nie ze względu na całokształt, ale oceniając przez pryzmat pierwszej serii, która bez reszty mnie wciągnęła, i jakiegoś sentymentu do tych durni biegających po cudownej plaży.

użytkownik usunięty

Też bardzo lubię ten serial... Co do ostatniego odcinka, myślałam że będzie on wyglądał zdecydowanie inaczej, początkowe sezony były zdecydowanie najlepsze ;-)

użytkownik usunięty

Też się troszkę zawoidlam,ale reszta to nadrobiła ;)