PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Błagam powiedzcie mi ! Bedzie czy nie ? wydostaną sie z wyspy ?

ocenił(a) serial na 4
ziola7

Mam nadzieje ze nie beda razem:-) Poza tym Jack jest zajety i przeciez jeszcze serial kreca wiec nie wiadomo co bedzie dalej

ocenił(a) serial na 10
ziola7

Sposob w jaki Kate patrzy na Jacka raczej wszystko wyjasnia. Ale mam ja tez mam nadzieje ze jednak bedzie z Sawyerem - facet ma urok przez co caly zwiazek bedzie ciekawszy. A Jack niech lepiej znajdzie sobie jakas slodka blondyneczke albo cos.

ocenił(a) serial na 8
Lola

Mnie sie wydaje ze Kate jednak nie wybierze ani Jacka, ani Sawyera. Ona juz wybrala- Samolocik. Jest to milosc az po grob.

ocenił(a) serial na 10
Tomashi_2

Tomashi - zdajesz sobie sprawę że komentarz o Kate i samolocie napisałeś już po raz trzeci, za każdym razem w innym temacie? Nie był on śmieszny za pierwszym razem, a teraz jest już nudny.

ocenił(a) serial na 10
ziola7

dopiero w 9 odcinku drugiej serii pocałują się ale to bedzie taka dziwna sytuajcja... Bo ona na pewno też coś czuje do Sayera

ocenił(a) serial na 10
goha88

Może Jacka bardzo lubi i mu ufa, ale do Sawyera ją ciągnie...patrzy na niego...tak jakoś...chciałaby go mieć :)

ocenił(a) serial na 7
ziola7

"Błagam powiedzcie mi ! Bedzie czy nie ? wydostaną sie z wyspy ? "

Oczywiście, że Kate będzie z Jack'iem. Wezmą ślub na wyspie (dobrze, że jeden z 'wyspowiczów' jest pastorem). W 23 odcinku II sezonu będzie nawet scena miłosna! Szykuje się wiele dzieci. Oczywiście, wszystko dobrze się skończy - opuszczą wyspę, tak, opuszczą ją! Zapomniałem dodać, że Michael zwiąże się z Chinką, jej mąż się o tym dowie i będzie próbował go zabić, jednak jego synek swą tajemniczą mocą spuści wielkie drzewo na złego azjata. Boom będzie próbował się związać z Locke'iem, jednak ten oświadczy mu 20 odcinku II sezonu, iż nie jest gejem. Boom zatem zwiąże się z tajemniczą francuzką. Locke zostanie samotnikiem. Claire urodzi się śliczna córeczka, a jej ojcem zostanie Charlie. Said spędzi upojną noc z Shannon i, jak wiadomo, zostaną ze sobą. Sawyer zaprzyjaźni się (na wieczność, oczywiście) z Hurleyem - jak widać, z odcinka na odcinek coraz bardziej się kumplowali.
Jak widać, nikt więcej nie zginie i każdy w pewien sposób ze sobą będzie. Aha, nie zapominajmy o tajemniczych ludziach na wyspie i potworze - ludzie to duchy par, którym się na wyspie nie układało, a potwór to w rzeczywistości pani Słoń, której zgubiło się maleństwo (oczywiście, Jack znajdzie je i odda mamie, a hałasy i zabójstwa dokonywane przez zdenerwowaną panią Słoń ustaną).

Tak, to idealne podsumowanie - w sam raz dla tych, którzy serial odbierają, jak coś a la "love story" albo kolejne "M jak Miłość", "Gorzka Zemsta", czy inne (przepraszam jeżeli kogoś urażę) 'ścierwo'.

ocenił(a) serial na 10
Vikejs

huh, Vikejs czepiasz siem... a zreszta temat Cie musi bardzo absorbowac skoro poswiecasz tyle czasu na dodawanie do niego swoich długaśnych postów, czyż nie ? Jak Ci to tak przeszkadza, to nie czytaj.... Mnie sie to tez srednio podoba, ze ktos postrzega serial tylko pod katem milosnym, ale to jego sprawa. "Dude" wyluzuj troche... :)

ocenił(a) serial na 7
ilmare

Dude. Słuchaj - nie przeszkadzało mi to, ale jakoś tak wszedłem po 3 dniach 'świątecznej przerwy' i zobaczyłem, że temat rośnie, a że takie 'cuś' mi się na język (? :D) nasuwało od pewnego czasu, to w końcu się poddałem i wybuchłem (?). Cóż, może jestem zbyt nerwowy albo 'przyczepny' ?

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Vikejs

W sumie, to 'cuś' takiego mogłem napisać przy każdym temacie tego typu, ale ten był najbliższy :D.

ocenił(a) serial na 10
Vikejs

No tak odezwal sie intelektualista. Fantazji to ty za wielkiej nie masz. Spokojnie wiem ze probowales inteligentnie ironizowac nasze teksty ale za madrze to to nie wypadlo. Dzieci spojrzmy sobie w oczy - rzaden serial nie jest na poziomie. Czy to jest Lost, ER czy Gotowe na wszystko. Wiec prosze sie tu nie czepiac tego ze ktos interesuje sie watkami milosnymi - po to one sa. Tak samo glupie jest dostawanie cieczek bo kate pocalowala jacka, jak przezywanie tego ze locke zaatakowal jakis bialy niedzwiedz. Dajmy sobie na luz i miejmy na tyle odwagi by przyznac ze moglibysmy pozyteczniej spedzic czwartkowy wieczor zamiast ogladac tasiemce. Ale ja to osobiscie lubie i nie wiem po jaka cholere puszczac takie teksty jak Vikejs. Przeciez sam to ogladasz:)

ocenił(a) serial na 7
Lola

Nie wiem, ale chyba mnie nie zrozumiałaś. Ten tekst (nie) ma świadczyć o tym, że serial uważam za jakieś love story, tylko ma świadczyć o tym, że tego typu wypowiedzi ("powiedzcie mi - bedzie czy nie? uciekna z wyspy? shannon bedzie z saidem? a czy michael bedzie mial romans z ta chinka?") są dla mnie po prostu puste - bez obrazy dla tych, którym serial podoba się właśnie z tych właśnie powodów.

Aj, a miałem się już nie odzywać.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
Vikejs

Vikejs normalnie mógłbyś pisać scenariusze do soap operas, moja babcia miałaby co oglądać ;P A to bardzo dochodowy gatunek co ma zwolenników. Ogólnie temat "A Kate będzie z Jackiem?" to raczej nie dla chłopaków. Po prostu babski temat i to nie wszystkie dziewczyny się nim zainteresują :p

ocenił(a) serial na 10
agnieszka_2

W 9 TYM ODCINKU II SERII SAVER MUWI PRZEZ SEN ŻE KOCHA KATE

ocenił(a) serial na 8
ziola7

Dlaczego wy po prostu nie możecie poczekać na to co wydarzy się dalej?!
Vikejs, nie zgadzam się. moje siostrze podoba się serial pewnie tylko z powodu Sawyer'a. Eh ...

ocenił(a) serial na 7
Dream

Jak się nie zgadzasz? Przecież właśnie to powiedziałeś, że Twojej siostrze podoba się serial podoba się 'tylko' spowodu Sawyer'a, a ja właśnie napisałem, że niektórym podoba się serial tylko i wyłącznie z tego typu powodów, przez co jest niedoceniany ;). A, co ja tam będę się powtarzał...

Pozdrawiam.

P.S. Jutro ciekawe odcinki na TVP1 (w tym jeden z moich ulubionych - 19 "Deux Ex Machina" i również jutro kończy się powtórka I serii na AXN.

ziola7

Kate nie będzie z Jackiem i to jest pewne na 99% Nie pytajcie dlaczego. Sami zobaczycie. Jak nie chcecie wierzyć wasza sprawa. Na te 99% wyjdzie na moje :P

ocenił(a) serial na 10
ziola7

tylko jedna odpowiedz odc.8 serii 2 i wszystko jasne ( .....oj chyba raczej doszlo do doktorka kogo Kate woli )