PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180340
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

ARMIA ;-)

ocenił(a) serial na 5

Kto ma wiedziec ten wie ;-) Moje pytanie: Ile dni zajmuje wyszkolenie armii?

ocenił(a) serial na 8
aksamitna

A raczej ile czasu ... O tym zapewne przekonasz się w najbliższym odcinku. Ja myślę, że trochę im to potrwa. :)

ocenił(a) serial na 10
Dream

Ana-Lucia Cortez z Sayidem bede ich szkolic zapewne,mozliwe ze i Look.Pewnie pare odcinkow im to zajmie zanim wszystkich wyszkola

ocenił(a) serial na 5
MistrzGrzegorz

Właśnie KILKA ODCINKÓW to jest PARE a nawet KILKADZIESIĄT DNI !!! o czasie wole nie myśleć bo 2 sezon odglądałam jak narazie w "całości" od 1 do 11 odc jednym ciągiem--TO JEST TO!!! Czy w Stanach tez puszczają 2 odc. na tydzień? Czy jak to jest w tym wielkim świecie? :-)

ocenił(a) serial na 7
aksamitna

Hehe. Gdy obejrzałem końcówkę tego odcinka, to co mówił Dream ("na II sezonie się skończy") wydało mi się naprawdę prawdziwe. Kilka dni później na FilmWebie napisano o III sezonie. Hm, czyli im się nie uda albo uda, ale i tak się źle skończy.

ocenił(a) serial na 10
Vikejs

Albo po prostu będą się tak długo trenowali, że minie II sezon, potem III... Tempo niczym "Moda na skuces".
A tak poważnie. Myślę, że im się to nie uda. Po prostu, fabuła musi być zawikłana, działania bohaterów desperackie, to wymyslili sobie armię. Ale to chyba nie wypali, jakoś inaczej będą musieli próbować wydostać się z wyspy. Moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 10
ewelina_5

napewno lost nie będzie miało tyle odcinków co moda na sukces:)

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

ja rowniez ciagiem ogladalem 11 odc,a w stanach puszczaja 1 odcinek na tydzien(srody)

ocenił(a) serial na 5
MistrzGrzegorz

Wiem napewno ze bedzie sezon III gdzieś to przeczytałam! i to pare ładnych dni temu-----BTW czyli mam teraz czekac ładnych kilka tygodni żeby zobaczyć lost sezon II do końca (ja płacze)

------------------------------ ------------------------------ -------------------

ocenił(a) serial na 8
aksamitna

Hm... Tak to plotki. Tak samo jak to, że ostatni sezon będzie już poza wyspą i będzie pokazane normalne życie rozbitków. Ciekawe, kto na to wpadł. Bo na pewno reżyserzy by tego nie zdradziali, nie?

ocenił(a) serial na 5
Dream

nic nie slyszalam o "poza wyspą" ale III sezon to 100% PEWNIAK!

Dream

ile osób oni chcą mieć w tej armi przecież tam niema zabradzo kogo szkolić charli??hurley??armia bedzie sie składać z 8 osób : Ana-lucia,Said,Locke,Jack,Sayw er,Jiin,Mr. Eko,

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

ja wątpie by powstała jakakolwiek Armia.Jack ma głupie pomysły....

ocenił(a) serial na 5
arashi_2

wydaje mi sie że to pytanie Jacka o armie to taka podpucha dla widza------:-] tak samo było z zamkniętym włazem do bunkra-----ile musielismy czekac aż go otworzą w dodatku od znaleziska do otwarcia było pare ładnych odcinków które ani przez moment nie wspomniały o wlazie-----jakaś niezła kaszana się kroi również i z tą """""armią"""""
------------------------------ ---------------
pozdro

aksamitna

jack mówiąc otej armi miał poważną mine może coś ztego bedzie