PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180692
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Bardzo smutna scena

ocenił(a) serial na 10

Naprawdę smutno mi się zrobiło gdy John będąc pod studnia po przeniesieniu się w czasie
dowiedział się ze będzie musiał umrzeć :(

ocenił(a) serial na 10
DaveR1

No na prawdę smutne :/ Szkoda było Johna, i cały odcinek o jego życiu i śmierci był przepełniony smutkiem, wraz z finałem. Szkoda tego że umarł :/ Lecz spełnił swoją misję, bo sprowadził innych na wyspę, przyczyniając się do pokonania potwora :D

ocenił(a) serial na 8
DaveR1

Dla mnie najsmutniejsza była retrospekcja Richarda, po prostu cały odcinek siedziałam ze ściśniętym gardłem :(

DaveR1

Generalnie szkoda Johna. Twórcy pomimo wszystko zepsuli historię tej postaci. Jack od początku do końca był namacalnym liderem, ale to wokół Johna roztaczała się ta aura mistycyzmu/niesamowitości. Cudowny powrót czucia w nogach, gołębie serce, umiejętności survivalowe, wiara - mieszanka wybuchowa czyniąca tę postać wyjątkową.

Ktoś słusznie w jednym z tematów napisał, że aktor grający Johna to jeden z gigantów LOST. W pełni się z tym zgadzam. O potędze tej postaci i kunsztu aktorskiego świadczą nagrody i nominacje dla Terry'ego O'Quinna, oraz fakt, że czarny dym przywdział jego wizerunek. Tak genialnej kreacji twórcy nie mogli po prostu porzucić nawet po śmierci Lock'a.

ocenił(a) serial na 10
taszor

Czemu zepsuli? Wedlug mnie ta postac i jej historia taka miala byc (a IMO to wiadomo (:D) byla genialna). A Terry wcielajac sie w Johna odegral role swojego zycia.