mi sie wydaje że bez wybranego przywódcy Jacka
bez carliego, jacka, locka i oczywiscie Sawyera... wszyscy co prawda są specyficzni i zaden nie moze odejsc.. :]:]
myslę, że serial jest tak skonstruowany, ze każdy z bohaterów ma jakies znaczenie dla popularnosci i z pewnością odejście kogokolwiek wzbudziłoby smutek jakiejś częsci fanów serialu. choć nie ukrywam, że po smierci Boona specjalnie mi go nie brakuje
bez jacka i any lucii tylko by wzrosla popularnosc serialu :) oczywiscie bez sawyera.. a poza nim to jeszcze bez locke'a, sayida i hurley'a :)
nie no mi się wydaje, że bez jacka popularnośc serialu by trochę spadła. Może jest nadgorliwy, ale to właśnie przez te jego czasami głupie pomysły i nieprzemyslane w serialu dzieje się coś fajnego.
w pierwszym sezonie sawyera nikt nielubił wszyscy wiedzą dlaczego a teraz wszyscy go bardzo lubią. Zmiana w drugim sezonie jest bardzo widoczna......
a ja lubiłam Sawyera w pierwszej serii. W drugiej lubie go jeszcze bardziej :)
Bez jego sarkastycznych tekstów serial dużo by stracił
mi się wydaje że każda postać jest potrzebna chociaż mi się wydaje że gdyby nie było Any to by nikt nie posmutniał.
Bez której postaci serial straciłby na popularności???????
troche glupie pytania i ode mnie nie uzyskasz odpowiedzi na nie:P
ale ten czarny dzieciuch z tatusiem sa fatalni
------
pozdro!:-]
Wydaje mi się, że napewno bez Jacka.
Ja osobiście najbardziej ze wszystkich rozbitków lubię Kate i to jej by mi najbardziej brakowało.
Czytając forum sądzę, że gdyby zniknął Sawyer to serial przestało by oglądać połowa widzów... swoją drogą to całkiem uzasadnione, bo tylko nikt nie potrfi strzelić takiego tekstu jak Sawyer lub Grubasek, którego tez wielu ludziom by brakowało :D
moją uwage od początku zwróciła to coś co czuła kate do jacka i sawyera nielubiłem teraz 2 sezon to sawyer jest bardzo lubiany a jack traci na sympatii.
Dla mnie bez rodzinki czyli Michaela i Walta. Oni nie mogą zginąc wg mnie, bo mieli by totalnie spieprzone życie...No i jeszcze bez Sawyera :)
No jak to, za co? Głupie pytanie. Poza tekstami i gadaną to za: super, wypasione ciałeczko; za blond włoski; śliczne, niebieskie oczy; słodkie usta; za to, że jest taki męski i sexowny. Masz jeszcze jakieś wątpliwości dlaczego go uwielbiamy??
tak Ineth, jest to równiez typowy przyklad nudziarza który "zawsze bedzie cos naprawiał". Swoja drogą nic dziwnego że żona go zostawiła. :P