PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180707
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Co to jest?!

ocenił(a) serial na 10

W 2 sezonie odkryli to coś ten bunkier czy coś, to co tam żarcie było, ten jeden sportowiec tam siedział, to potem zniknie? bo mnie to denerwuje!

ocenił(a) serial na 9
Monia98

Jaki sportowiec? Piszesz tak nie składnie że nie wiadomo o co Ci chodzi...

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

wiem, tak już mam :D no ten gościu co go doktor widział już kiedyś, znaleźli to co tam tak dużo żarcia było. co z tym bunkrem będzie potem?

ocenił(a) serial na 9
Monia98

Eksploduje.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Fajnie :D dzięki

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Shannon przeżyje?

Monia98

Nie.

Tortuga033

Żeby zachować poprawność faktów to bunkier imploduje, a nie eksploduje.

ocenił(a) serial na 10
BetonowyNigger

Szkoda, fajna para była. Opowie mi ktoś w skrócie życie Sawyera? bo mnie nudziło i przewijałam :D

ocenił(a) serial na 9
Monia98

Dziwne masz podejście do tego serialu. Chcesz żeby Ci wszystko tutaj pisać . Jaka to przyjemność z oglądania, skoro zapodajesz sobie spojlery? No ale zresztą, not my problem...

Tortuga033

Tortuga- ta liczba po nicku to zapewne rok jej urodzenia. 15- letni dzieciak, który widział może tylko 1 sezon a żeby było śmieszniej to wystawiła ocenę 10 z serduszkiem

ocenił(a) serial na 9
selden

Zresztą już po sposobie pisania do widać.

ocenił(a) serial na 10
selden

Bo to się pisze tak: " Kochane dzieci, wam to Koralgola oglądać a nie filmy o sportowcach! "
O, i dziękuję, do widzenia!

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Koralgola :D Dobre

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

No dobra, jak tak lubią ten sport to najwyżej : " Olimpiadę Bolka i Lolka " :D

ocenił(a) serial na 10
selden

nie twoja sprawa jaką ocenę postawiłam, zrozumiano dzieciaku? pisze bo mi się podoba, tak samo jak mój sposób pisania, a jak ci się serial nie podoba, to czemu krytykujesz?

Monia98

Pisz co chcesz dziecinko. A krytykuje sobie bo nie podoba mi się twój bełkot i podejście do serialu.

ocenił(a) serial na 10
selden

Wiem o tym że mogłam to normalniej pisać, ale nie lubię jak ktoś moje podejście krytykuje, bo nie ja jedna takie mam. Do tego, bez urazy ale jak jesteś taki dorosły to czemu się filmwebem zajmujesz...

ocenił(a) serial na 9
Monia98

A to filmweb jest tylko dla dzieci (właściwe tak patrząc to ta strona zdecydowanie powinna mieć ograniczony dostęp właśnie dla dzieciaków) ?

Tortuga033

Dokładnie a potem wychodzą takie dziwne miejsca w rankingu...

ocenił(a) serial na 7
selden

No naprawdę, ale jej się czepiacie. Wiecie filmy nie są tylko dla dorosłych przeznaczone. I nie udajcie, że nigdy nie mieliście 15 lat.