W 2 sezonie odkryli to coś ten bunkier czy coś, to co tam żarcie było, ten jeden sportowiec tam siedział, to potem zniknie? bo mnie to denerwuje!
wiem, tak już mam :D no ten gościu co go doktor widział już kiedyś, znaleźli to co tam tak dużo żarcia było. co z tym bunkrem będzie potem?
Szkoda, fajna para była. Opowie mi ktoś w skrócie życie Sawyera? bo mnie nudziło i przewijałam :D
Dziwne masz podejście do tego serialu. Chcesz żeby Ci wszystko tutaj pisać . Jaka to przyjemność z oglądania, skoro zapodajesz sobie spojlery? No ale zresztą, not my problem...
Tortuga- ta liczba po nicku to zapewne rok jej urodzenia. 15- letni dzieciak, który widział może tylko 1 sezon a żeby było śmieszniej to wystawiła ocenę 10 z serduszkiem
Bo to się pisze tak: " Kochane dzieci, wam to Koralgola oglądać a nie filmy o sportowcach! "
O, i dziękuję, do widzenia!
No dobra, jak tak lubią ten sport to najwyżej : " Olimpiadę Bolka i Lolka " :D
nie twoja sprawa jaką ocenę postawiłam, zrozumiano dzieciaku? pisze bo mi się podoba, tak samo jak mój sposób pisania, a jak ci się serial nie podoba, to czemu krytykujesz?
Pisz co chcesz dziecinko. A krytykuje sobie bo nie podoba mi się twój bełkot i podejście do serialu.
Wiem o tym że mogłam to normalniej pisać, ale nie lubię jak ktoś moje podejście krytykuje, bo nie ja jedna takie mam. Do tego, bez urazy ale jak jesteś taki dorosły to czemu się filmwebem zajmujesz...
A to filmweb jest tylko dla dzieci (właściwe tak patrząc to ta strona zdecydowanie powinna mieć ograniczony dostęp właśnie dla dzieciaków) ?