PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180683
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Ogólnie to dobrze ze już go obejrzałam bo bym chyba wzrok straciła siedząc po całych dniach prze ekranem . Obejrzałam odcinek włączałam kolejny i tak w koło z małą przerwa na siusiu i sen ;) Uwielbiam tajemnicze piękne wyspy , aktorzy przystojni ( nie wszyscy ;) ) nastrój genialny , gadałam sama do siebie dogadując aktorom . Świetny serial gorąco polecam. Całość bardzo tajemnicza z masą domysłów a końcówka rozwaliła mi konstrukcje totalnie . Poproszę o tytuł podobnego serialu chodź wątpię ze może być lepszy .

BellaEJ

Zgadzam się że uzależnia potrafiłem obejrzeć w jeden dzień 5 - 7 odcinków. Po raz pierwszy serial oglądałem w 2006 roku kiedy emitowało go TVP1 skończyłem go oglądać na 3 sezonie. W tym roku postanowiłem go sobie odświeżyć bo chciałem wiedzieć jak się zakończy. Mimo że większość głównych wątków pamiętałem podczas pierwszego mojego kontaktu z wyspą i rozbitkami ;p , serial zafascynował mnie prawie tak jak poprzednio co więcej dostrzegłem w nim szczegóły których wcześniej nie zauważyłem. Serial według mnie był wciągający bo można było utożsamić się z bohaterami i być jako ten 49 rozbitek. Serial o podobnej tematyce , również jest katastrofa samolotu. Kiedyś był widziany przeze mnie na polsacie ---->>> http://www.filmweb.pl/serial/Rozbitkowie-1999-115843

ocenił(a) serial na 10
Avenalle

Bardzo dziękuję za podpowiedz w kolejnym serialu tego tupu zapewne go sobie obejrzę :)