PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Są razem na podna250 fotach i bardzo szczęsliwi widać nikt niema tyle fot razem wszystko robią razem i żeby zakochała w dominicu a nie w mattew przycież on doniej niepasuje?????

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

moze dlatego ze to milosc? boze... Logan, na co komu takie rozwazania? wybrała i juz. boli Cie to czy jak?

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

Po pierwsze Matthew ma już żonę parę lat i dziecko!

jacussss889

heh dla wielkiej miłość jest sie w stanie zrobić wszystko.No wiem że ma żoe i dzieci ale na tych 120 fotach razem wyglądali jakby byli wsobie zaochani po uszy.byli wszędzie razem.

użytkownik usunięty
Logan_15

he pokarz mi te 120 fot :] miło będzie popatrzeć :D
aaa i pamiętaj miłośc nie wybiera, a Evangelline i Matthew są zapewne tylko przyjaciółmi :P

jackandkate.org. na tej stronie jest pond 120 fot z nimi są też foty z poza planu więć......prywaatnie dziwie sie że żona nic do nich niema

Logan_15

Foty spoza planu o których wspominasz to przeważnie sesje zdjeciowe promujace serial (ściana) Matt jest od 14 lat szczęśliwym mężem i ojcem (ściana) To, że ładnie razem wyglądają nie czyni z nich pary (ściana) A do Dominica to musi być prawdziwa miłość... (Brakuje mi na tym forum emot)

ocenił(a) serial na 8
Logan_15

Jak zobaczyłam ten temat to po prostu szczęka mi opadła!...
1st - miłość nie wybiera (kogo obchodzi, że ładnie wyglądają ze sobą na tych zdjęciach [Eve i Mattew]??!)
2nd - to jest tylko serial, a Tobie od razu się wydaje, że tak musi być w rzeczywistości??!
3rd - Mattew ma żonę i dwoje dzieci
4th - Evangelina musi być szczęśliwa z Monaghan'em i musi go kochać, skoro się zaręczyli i mają zamiar się pobrać!!
Mam prośbę: nie zadawaj więcej pytań tego typu, bo aż mi Cię szkoda..

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

Jezu człowieku a innych problemów to ty nie masz?? Zajmij się globalnym ociepleniem, albo głodem na świecie a nie takie głupie pytania zadajesz.

ocenił(a) serial na 10
galadriela

To mozna pujść dalej i spytać retorycznie czemu nie jest z sawyerem, bo tak ładnie razem wyglądaja :/. żal mi ciebie ze takie idiotyczne pytania zadajesz. podoba mi sie post wyzej zajmij sie lepiej głodem dzieci w somalii to moze angeline jolie spotkasz:)

ocenił(a) serial na 5
Logan_15

Ale mózzzg :D.Matthew ma żonę i dzieci,a to,że są na tam iluś setnek fotach to nic nie znaczy.

ocenił(a) serial na 4
Logan_15

Matthew ma zone i dzieci wiec dobrze ze sa tylko przyjaciolmi.Dom nie podoba mi sie ale ponoc milosc jest slepa:-)