Jako że na bieżąco interpretuje wszystko co w kinach i TV amerykańskiej to wiem dużo i muszę to napisać, mianowicie LOST to perfidna manipulacja piekła i pełna zła propaganda Lucyfera, pana ciemności. nie oglądajcie tego bo to może doprowadzić do opętania, czyżby czarny dym miał ośmieszyć dobroć Jezusa Chrystusa a Ben miał splamić gołębia pokoju w Inicjatywie symbolu raju pokonanego przez zło ?
Choć ty jeden bracie wykazałeś inicjatywę i zainteresowanie, ja nie rozumiem obecnego ślepego społeczeństwa, sami ignorancji i antypolacy i antykatolicy, odrzucają prawdziwą wiarę chrystusową i w nic nie wierzą, ale jak to mój ksiądz mawia 'największym zwycięstwem Lucyfera jest to że nikt w niego nie wierzy' i taka prawda niestety, diabeł przejął Hollywood a polaczki ślepe.
To przerażające, ze nikt nie widzi dzieła pana Ciemności, tego spustoszenia jakie czyni w naszych duszach!
Pełno Lucyfera jest wszędzie, widzę go na ulicach i przed chwilą w telewizji, w talerzu zupy i kubku kawy . . .
Nawet w polityce Rokita się chowa, jego piekielna robota jest nieodgadniona, bójmy się i módlmy się wniebogłosy!
A mój ksiądz mawia, że jeśli kamień, metal czy inna stal - " . . . piekło czerwonej jak ogień to wiedz, że coś się dzieje . . . "
http://www.youtube.com/watch?v=7MV6Rh3yEJA
Wszyscy skończymy w ogniu piekielnym za nasze grzechy i na własnej skórze poczujemy "moc tego smoka"!