że Jin zna angielski?? Już kilka razy były takie sceny, że byłem praktycznie pewny, że zaraz coś powie po angielsku, a tu lipa ;]
ja też miałam takie wrażenie :D poza tym, zastanowiła mnie jedna scena - gdy Sun w rozmowie z Jinem wyznała, że chciała od niego odejść, mówiła... po angielsku :O chyba że zrobiła to specjalnie, żeby mąż nie zrozumiał tego, co ona chciała wykrzyczeć.... ale Jin zachowywał się, jakby do niego wszystko docierało. czyżby błąd filmowców?
no jak dla mnie tez to było ciekawe jak Sun mówiła do niego po angielsku o tym że chciała od niego odejśc a on tak sie zachowywał jakby ją skumał :P
Racja. Tez mi sie wydaje, ze zna angielski :] Robil jako Hitman w powaznej firmie koreanskiec co tlucze ministrow a angielskiego chlopak nie zna ?? Nawet pojedynczych slow byle sie dogadac ?? LOL? Jesli naprawde nie zna to powinien sie zaczac uczyc bo nie predko opusci wyspe :P Ma fajna zone ( bardzo mi sie podoba :D ) ktora by go poduczyla, stary mowil mu jeszcze ze moze zaczac wszystko od nowa ale nie... on musi byc twardy samuraj i puscic focha -.- Ja bym szmuli wybaczyl i jeszcze bardziej ja kochal :D Ale ja to ja :P Nie wiem czy to ladnie ale czekam az rozwali go jakis dzik lub cos tam ! Pozdro !
Co jest najciekawsze, facet ledwo zna tak naprawdę koreański :D
http://www.filmweb.pl/Daniel,Dae,Kim,ciekawostki,PersonCuriosities,id=124568 [www.filmweb.pl/Daniel,D ...]