Ja usłyszałem pogłoski, że chcą uśmiercić Hugo, ale mówie, że słyszałem takie pogłoski. Czy ktoś słyszał na temat któregoś z aktorów i aktorek jakieś pogłoski na temat czyjejś śmierci. Przosze o odp
ja czytalam ze chca usmiercic Ane-Lucie "jak najszybciej" bo aktorka wcielajaca sie w tam postac sprawia wielkie klopoty i "wspolpraca z nia przypomina koszmar" :p
O Anie-Lucie akurat słyszałem i myśle, że dobrze postępują :). Tylko kto ją mógłby zastąpić na pozycji lidera :)
ehe... mieli ja zabic, ale plany wziely w łeb. bo J.J. Abrams, ma zamiar zrobic wszystko by nie pozbywac sie any. tak przynajmniej czytalam dzis na onecie.
Strasznie to wszystko pogmatwane. No ale przynajmniej serial jest THE BEST. A co do Any- Lucii to jednak mam cichą nadzieje że ją wywalą bo choc jej postac jest nawet jako taka, to sama aktorka do niczego i tyle :)
Zapraszam do mnie na blog o LOST :D
Mam nadzieje, ze ja niedlugo wykoncza, bo poprostu niecierpie tej postaci... tzn. sama postac jeszcze jeszcze ale aktorka do bani... fajnie by bylo zeby nakarmili nia tego niedzwiadka :D