PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180853
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Ja usłyszałem pogłoski, że chcą uśmiercić Hugo, ale mówie, że słyszałem takie pogłoski. Czy ktoś słyszał na temat któregoś z aktorów i aktorek jakieś pogłoski na temat czyjejś śmierci. Przosze o odp

Iranzilla

ja czytalam ze chca usmiercic Ane-Lucie "jak najszybciej" bo aktorka wcielajaca sie w tam postac sprawia wielkie klopoty i "wspolpraca z nia przypomina koszmar" :p

ocenił(a) serial na 10
agusiahehe

O Anie-Lucie akurat słyszałem i myśle, że dobrze postępują :). Tylko kto ją mógłby zastąpić na pozycji lidera :)

ocenił(a) serial na 10
Iranzilla

ehe... mieli ja zabic, ale plany wziely w łeb. bo J.J. Abrams, ma zamiar zrobic wszystko by nie pozbywac sie any. tak przynajmniej czytalam dzis na onecie.

ocenił(a) serial na 9
ilmare

Strasznie to wszystko pogmatwane. No ale przynajmniej serial jest THE BEST. A co do Any- Lucii to jednak mam cichą nadzieje że ją wywalą bo choc jej postac jest nawet jako taka, to sama aktorka do niczego i tyle :)

Zapraszam do mnie na blog o LOST :D

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

Mam nadzieje, ze ja niedlugo wykoncza, bo poprostu niecierpie tej postaci... tzn. sama postac jeszcze jeszcze ale aktorka do bani... fajnie by bylo zeby nakarmili nia tego niedzwiadka :D

ocenił(a) serial na 9
Krywolcia

Heh raczej jej nie uśmiercą....:( A raczej na pewno nie w najbliższym czasie http://www.tv.com/story/story.html&story_id=3274 [www.tv.com/story/story. ...] (---- n tej stronie jest reportaż o tym.