PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

No cóż...zawiązała się między nimi przyjaźń i w pewnym stopniu miłość. Tyle, że Claire nic nie pamiętała i teraz sobie przypomina. Stworzyliby kochającą sie rodzinę z nowonarodzonym synkiem Claire. Ktoś chyba musi ją przygarnąć i niezdziwiłabym się gdyby był to Charlie. Czekam na propozycje.
Pozdrawiam:)

natalie_4

Ja też jestem ich wierną fanką, to moja ulubiona para w lost a zaraz po niej kate+sawyer! Z drugiej serii wiem że coś będzie się między nimi działo, ale nie powiem tutaj co bo ktoś będzie miał pretensje.

ocenił(a) serial na 10
marta_71

Taa moja też ulubiona para (3
Spilery jak oglądałas 2 częśc to spoks :).

Charlie znowu wróci do narkotyków i będzie się czepiał Claire :(..

A moim zdaniem powinni by razem, bo po co nam by tyle monncili w głowie ;) tylko ciekawe w jakiej serii ;).

ocenił(a) serial na 10
sevanna

Jestem bardzo ciekawa co będzie dalej i nie miałabym pretensji jakby ktoś uchylił mi rąbek tajemnicy. Naprawde jak coś ktoś wie z 2 serii to proszę, napiszcie mi co będzie z Charlie'm i Claire. Proszę
Pozdrawiam serdecznie:)

ocenił(a) serial na 9
natalie_4

Ogladalem 2 sezon i powiem to co wiem. Charlie i Clair maja sie ku sobie to chyba wszyscy widza. Przykladem tego moga byc m.in sytuacja z maslem orzechowym, zdenerowowanie Charliego gdy Clair rodzila :P Zachowywal sie wtedy wspaniale czyli byl zdenerwowany, martwil sie o Clair i dziecko, chodzil nerwowo w kolo ( tak jakby byl ojcem :P ). Pod koniec Charlie uratuje bobasowi zycie ( ale nie powiem dlaczego ). Pozniej bedzie sie zajmowac caly czas dzieckiem i bedzie opieprzac Clair za jej nieodpowiedzialnosc ( Clair uslyszy jakies krzyki, obudzi dzieciaka i z nim pobiegnie by sprawdzic co sie stalo ) No i Charle bedzie strasznie zazdrosny o nia :] Ich zwiazek moze zepsuc to ze ma on ten posarzek maryji a w nim Here. Ale nie wiem co bedzie dokladnie bo jeszcze tego nie bylo :P

ocenił(a) serial na 10
Skaza

Dzięki bardzo...czytałam właśnie gdzieś, że Charlie wróci po narkotyki i jego związek z Claire będzie się psuć. Więcej dowiedziałam się od ciebie. Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam:)