PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Czy tvp1 wyemituje 2 serie LOST? Wiem tylko ze druga seria zaczyna sie na AXN... a ja nie mam tego programu ;(

ocenił(a) serial na 10
Detlef_2

jeśli wyemituje to dopiero na jesieni 2006. radze zaopatrzyć sie w AXN lepiej.

ocenił(a) serial na 10
Andy_20

...oj ciężko bedzie ... ale czego nie robi się dla takiego serialu ;) Dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 6
Detlef_2

AA czy wiecie kiedy bedzie 8 sezon Lost bo juz sie nie moge doczekać.LUDZIE błagam odpiszcie bo chyba umre ;ppppppppppppppppppppppppppppp pp

McCoy

za pewne nie bedzie, miejmy nadzieje ze bedzie max 3 sezony, nie ma co tego przdluzac.

ocenił(a) serial na 10
McCoy

mccoy a w tematach o Prison break pisałeś, że Twoja opinia jest miarodajna :) a tu antyLOSTowa postawa wyłazi po raz kolejny ;p

ocenił(a) serial na 6
Mariusz_Saint

Nie wyłazi antylostowa tylko śmieszą mnie tego typu tematy.Niech ten ktoś weźmie do ręki gazetę lub wejdzie na oficjalna stronę losta i sprawdzi ile serii już było.Wtedy drogą dedukcji odpowie sobie sam na to tak trudne pytanie.

ocenił(a) serial na 10
McCoy

podobna autorzy serialu mają posysły na 6 sezonów...

goha88

To lepiej niech te pomysły zmieszczą w 3 sezonach :|

Detlef_2

a wie ktos kiedy bedzie na AXN?? prosze o odpowiedz.

ocenił(a) serial na 6
Spooky_5

A wie ktoś kiedy bedzie na CZECHACH????;p

ocenił(a) serial na 10
Spooky_5

23 stycznia (niedziela) o 20:00, ciemniaku!

ocenił(a) serial na 7
Spooky_5

22 stycznia (niedziela) o 20.00 jest premiera odcinka "Man of science" ,a potem co tydzień w każdą niedzielę o 20.00, premiera kolejnych z 2 sezonu

ocenił(a) serial na 10
T_REX77

Nie mam AXN i w styczniu planuję ściągnąć odcinki nagrane z ABC - aby w momencie, gdy skończy się na TVP pierwszy sezon móc już oglądać drugi :)