PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

czy ktos wie ktorych odcinkow rezyserem jest Darren Aronofsky?

ocenił(a) serial na 10
teszu

Odcinek 17. drugiej serii. Czyżby miał to być najlepszy ze wszystkich dotychczasowych epizodów? Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
Beechbone

Nie mogę się doczekać. Darren to geniusz!

ocenił(a) serial na 10
Beechbone

Nie jestem pewien, czy to ma być odcinek 17 - nie jest to oficjalnie potwierdzone. To możliwe, ale nie jest pewne, już wcześniej były plotki, że np. miałby reżyserować odcinek 12. Ciekawe, czy Darren użyje w "swoim" odcinku SnorriCam i czy w ogóle się odnajdzie w konwencji serialu tv :)

ocenił(a) serial na 10
teszu

a o kim ma być 17? Jeśli już ktoś wie? Nie mówcie mi tylko, że o Jacku.. już za dużo o nim było.. mogłoby być o kimś z nowych ten o Eko był fajny i o Lucii zresztą nawet też... jeszcze tylko Liby nie było, ale nie wydaje mi się, by mogli jakoś nią zainteresować widzów.. ;] w każdym bądź razie już się nie mogę doczekać.. "Requiem dla snu" to jak dla mnie arcydzieło.. pozdrawiam wszystkich fanów Aronfskiego

ocenił(a) serial na 10
Nemezis87

Z plotek można wywnioskować, że albo o Libby, albo o Hurleyu albo o Locke'u ma być #17 ;) Nosić ma tytuł "Lockdown", to może o Locke'u :P
Sądzę też, że Libby może być ciekawą postacią - może ma coś wspólnego z katastrofą samolotu? Twórcy w podcastach mówili, że w 2 sezonie powód katastrofy samolotu będzie ujawniony.

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

ważne żeby Aronowsky zrobil odcinek orginalny inny niz wszystkie, żeby wyróżnił swoj odcinek od innych a mysle ze po "requiem dla snu" potrafi zrobic takie serialowe arcydzieło. Dla mnie najlepiej bybylo aby ten odcinek
byl wlasnie w klimacie "requiem.." o i jeszcze zeby Clint Mansell zrobil do tego odcinka muzyke razem z Kronos Quartet ;P