Odcinek 17. drugiej serii. Czyżby miał to być najlepszy ze wszystkich dotychczasowych epizodów? Zobaczymy.
Nie jestem pewien, czy to ma być odcinek 17 - nie jest to oficjalnie potwierdzone. To możliwe, ale nie jest pewne, już wcześniej były plotki, że np. miałby reżyserować odcinek 12. Ciekawe, czy Darren użyje w "swoim" odcinku SnorriCam i czy w ogóle się odnajdzie w konwencji serialu tv :)
a o kim ma być 17? Jeśli już ktoś wie? Nie mówcie mi tylko, że o Jacku.. już za dużo o nim było.. mogłoby być o kimś z nowych ten o Eko był fajny i o Lucii zresztą nawet też... jeszcze tylko Liby nie było, ale nie wydaje mi się, by mogli jakoś nią zainteresować widzów.. ;] w każdym bądź razie już się nie mogę doczekać.. "Requiem dla snu" to jak dla mnie arcydzieło.. pozdrawiam wszystkich fanów Aronfskiego
Z plotek można wywnioskować, że albo o Libby, albo o Hurleyu albo o Locke'u ma być #17 ;) Nosić ma tytuł "Lockdown", to może o Locke'u :P
Sądzę też, że Libby może być ciekawą postacią - może ma coś wspólnego z katastrofą samolotu? Twórcy w podcastach mówili, że w 2 sezonie powód katastrofy samolotu będzie ujawniony.
ważne żeby Aronowsky zrobil odcinek orginalny inny niz wszystkie, żeby wyróżnił swoj odcinek od innych a mysle ze po "requiem dla snu" potrafi zrobic takie serialowe arcydzieło. Dla mnie najlepiej bybylo aby ten odcinek
byl wlasnie w klimacie "requiem.." o i jeszcze zeby Clint Mansell zrobil do tego odcinka muzyke razem z Kronos Quartet ;P