Może nie wszyscy się zorientowali, ale dzisiaj mijają już 2 lata od zakończenia serialu. Z tej
okazji zrobiłem krótki filmik mu poświęcony. Z powodu braku czasu nie jest taki jaki go
sobie wymarzyłem, ale na pewno warto go obejrzeć. Chciałbym podziękować aqu32 za
podsunięcie mi pomysłu na podkład muzyczny.
http://www.youtube.com/watch?v=mfvq2SJSZ14
Nie da się ukryć, widać tu już poważniejszą rękę. Ale na jedno zabrakło Ci czasu, na płynne przechodzenia z cytatów w tło muzyczne oraz na wyciszenie dźwięków tła z tych cytatów (jak wiatr, szum itp). No i "progress" na końcu przyciąłeś odrobinę za szybko ;-) Ale pomysł, dobór cytatów, jakość czy efekty jak najbardziej na plus.
Dobrze, dobrze. Szkoda, że tekst jest z podkładem co się trochę gryzie ale montaż idealny.
hehe ja LOST ogladalem kilka miesiecy temu , oglądnąłem wszystkie sezony oprócz 2 ostatnich odcinków..
kurde, trzeba w końcu zobaczyć ten finał :))
Kur** ja nie mogę!
To zupełnie tak jakby bajerował z miesiąc jakąś naprawdę super laskę,
chodził z nią na randki do kina i na spacery,
aż wreszcie ona dzwoni, że jest w domu sama bo rodzice wyjechali,
a on do niej:
" ej wiesz, nie dzięki, dzisiaj to chyba oglądam mecz z kumplami! "
WTF!
heh a może ten ktoś chce zaczekać z tym do ślubu ;P
Nie no tak na serio rzeczywiście to trochę dziwne
" a może ten ktoś chce zaczekać z tym do ślubu "
- z obejrzeniem dwóch ostatnich odcinków serialu ? ? ?
To nie jest dziwne, to jest nienormalne!
skoro dajesz dexterowi 10/10 to masz prawo do takiej opinii...hehe... szczególnie po sezonie 6 dextera.... wiem, że to prywatny osąd, ale jeśli według CIEBIE ostatni sezon dextera nie spycha tego serialu chociaz na 8 to cos jest z TOBA nie tak...mowie to jako wielki fan dextera do 6 sezonu i lost...pozdro
Ostatnie dwa sezony cie zanudziły, ale jednak obejrzałeś te 33 odcinki 5 i 6 sezonu. A kiedy zostały ci już tylko 2 do końca dałeś sobie spokój? Gdzie tu sens?
źle napisałem bo nie tyle co zanudziły mnie a zniechęciły i pod koniec oglądałem już troche na siłe.. głównie przez te podróże w czasie i te całe retrospekcje itp. bo pierwsze sezony bardzo mi sie podobały. pomyślałem że obejrze te 2 czy 3 ostatnie odcinki jak wróci mi ochota na oglądanie LOSTÓW po prostu i ciesze sie bo właśnie skończyłem oglądać inne seriale teraz trzeba czekać do września i z miłą chęcią obejrze sobie LOST.
co do Dextera to ocena za całokształt taka ocena i po za tym to jeden z moich ulubionych seriali i po prostu dyszka , nie mam zwyczaju obniżać ocen bo jakiś odcinek/sezon mi sie nie podobał