PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Czy ktos wie, o ktorej godzinie naszego czasu bedzie lecial ten epizod ? :)

AKU

Czemu aż kilka godzin???myslałem że tak koło 23 bedzie dostępny na torrencie???

ocenił(a) serial na 9
Logan_15

w USA jest emitowany o 9 p.m. czasu wschodniego czyli u nas o jakiejś 3 nad ranem. Na torencie pojwiają się tak pomiędzy 8 a 10 naszego czasu.

ocenił(a) serial na 10
AKU

A wiecie kiedy bedzie można ściągnąć z emule ten odcinek, bo coś ściągam ale niewiem czy jest dobry. Ściągnął go już ktoś z emule???

ocenił(a) serial na 9
galadriela

A o który odcinek ci chodzi?? Bo jeżeli o ten którego premiera w USA jest za 7 godzin to raczej wątpie żebyś już go ściągał.

ikari

No unas 13 odcinek ma podobno ma być dopiero w czwartek rano.Więc trzeba jeszcze czekać

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

A to na abc nie był wczoraj emitowany?? Chodzi mi o odcinek 2x13.

ocenił(a) serial na 10
galadriela

Sorry dopiero się połapałam że dopiero dzisiaj emitowany. Czyli dopiero jutro bedzie można ściągnąć. Rozumiem.

galadriela

Mam nadzieje że bydzie można ściągnąć.ja mówie o torrncie nieweim jak tam z emulem i tymi innymi programy bo niegdy nimi nieściągałem

ocenił(a) serial na 5
Logan_15

Na DC++ będzie jak zwykle około 5 nad ranem.Przynajmniej wcześniejsze odcinki o tej godzinie się pojawiały na hubie - helios.verli.com.pl:2005!Już nie mogę się doczekać!!!

blyskotliwa_bestia

na dc++ niema Sprawdzałem rano na oDC i nic niebyło a oDC to to samo.jak bedziesz miał go na dc to daj znać wejde na oDC i sprawdze jak coś mój gg 3474143

AKU

nie moge sie doczekać:/ jeszcze kilka godzin i bedzie mozna sciągnąć kolejny odcinek:))

ocenił(a) serial na 9
Kosa_11

Na torrencie juz jest!
W sumie to już chyba ze 3 h jest, ale to nieażne.
Tutaj podaje link:
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=Lost&ext=&op=and [isohunt.com/torrents.ph ...]
Mam nadzieję, że to jest to :)
Pozdrawiam ...

Chmielu_4

ja w Videos żadnego niewidziałem jest tylko w tv format?????

Logan_15

Ci którzy mają to długo wam ściąga????Oglądał już ktoś 13 odcinek?????

Logan_15

znalazłem tylko pisze format tv więć to chyba to nie bo myślałem że format musi być Videos?"Lost.S02E13.HDTV.XviD- LOL"????

ocenił(a) serial na 9
Logan_15

Myślę, że to właśnie to... ja w tym formacie mam wszystkie odcinki Lostów, a nawet Gryes Anatomy :), obraz żyleta.
Więc nie martwił bym sie tym ....

ocenił(a) serial na 9
Chmielu_4

Acha, a co do ściągani.... Mi każdy odcinek ( ok 350 MB) ściąga jakieś 6 h, czasem szybciej, czasem wolniej, ale tak mniej więcej to 6 godzin :)
Pozdrawiam ...

Chmielu_4

masz już śćiągnięte?????Więc mam ściągać w formacie tv???czyVideos???bo sie pogubiłem

Chmielu_4

no nieźle ja zacząłem ściągać od 8 rano i do teraz ściągnęło mi 1,5% prędkość wysyłania 0Kb/s a prędkość pobierania 1Kb/s to jest możliwe czemu tak wolno?????Zmieni sie taka pędkośc wogóle i kiedy????