PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Dzisiejsze odcinki

ocenił(a) serial na 10

I jak się wam podobały dzisiejsze odcinki??

ocenił(a) serial na 8
Dziadunio

A czy dzisiaj normalnie leciały odcinki?? Podobno tydzień temu była śmierć Boone'a?? Ja oglądam na kompie ten serial i wczoraj oglądałem odcinki 21 i 22, te co dziś powinny być w tvp 1, a dziwnym trafem jestem o jeden odcinek do przodu??

ocenił(a) serial na 10
Kristofer

dzis lecial The journey.... nudzilo mi sie na nim.. nie widze sensu po co go wogole "skrecili" ... a drugi byl juz lepszy ale duzo sie nie dzialo...

ocenił(a) serial na 10
Dziadunio

motyw z Sawyerem i dzieckiem był the best!!! w sumie sama bym sie uspokoiła jakbym taki sexy głos słyszała :D

Dziadunio

nudne były te dzisiejsze odcinki... pierwszy eeee nie ciekawy:P, drugi może troszku bardziej, ale tez nic w nim sie nie działo... ale sawyer był rzeczywiście ajny:) normalnie z tygodnia na tydzień przekonuje się do niego bardziej :] no ale to nie zmienia faktu, że dzisiejsze odcinki nie wniosły nic nowego
\
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
freedom_n

Ej sory za zamieszanie, ale może ktoś mi tak tylko najważniejszymi faktami o czym były dwa odcinki tydzień temu i pierwszy dzisiejszy!

Kristofer

w zeszłym tygodniu boon i lock znaleźli samolot zawieszony gdzieś na skale, boon tam wlazł, bo lockowi coś z nogą sie stało (nie mógł chodzić normalnie), no i lock jak tam wlazł znalazł radio nadał komunikat że przeżyli katastrofę lotu komunikat został potwierdzony, samolot pod ciężarem boona spadł a ten został przygnieciony, w końcu lock go wyciągnąl lz samolotu, jak jack zapytał co sie stało z boonem powiedział, że spadł z urwiska, więc jack zacząl go ratować, boon zmarł, claire urodziła dziecko, a dziś pierwszy odcinek to był taki zlepiec wszystkiego co było wcześniej...
ale to brzmi jak tak się relacjonuje... a to wszystko przecież było takie straszzzzzne:(

freedom_n

Owszem wniosly i to duzo tylko do tego trzeba obejzec 2sezon (nie zdziwie sie jak za jakis czas odkryje zewniosly duzo wiecej ) a co do odcinka 1 to byl to odcienk specjalny ktory byl skrotem i nic wiecej... ja juz czekam na wydanie dvd tylko pierwszej seri

ocenił(a) serial na 10
Dziadunio

Byłam trochę zawiedzona pierwszym odcinkiem, bo nie wnosił nic nowego do tego, co już wiem. Żal mi było Shannon, choć jej nie lubię to postąpiłabym podobnie, chociaż nie strzelałabym do Lock'a. A jego coraz mniej lubię, wkurza mnie to, że wiecznie coś ukrywa. A Sawyer był przesłodki, nie mogłam przestać się śmiać jak zniecierpliwiony czytał dla dziecka gazetę. Ogólnie nie mogę doczekać się kolejnych odcinków.

ocenił(a) serial na 8
galadriela

Niput, to w tym odcinku specjalnym nic nei było nowego?? Same stare sceny były?? Bo właściwie na żadnej stronie tego odcinka nie uwzględniają przy rozpisce odcinka...To już chyba wiem czemu mi się co nieco pojebało...Po prostu tego odcinka w sieci nie mieli, bo mam wszystkie po kolei i tego akurta nie ma...dziwne.

galadriela

Bez obrazy dla kobiet.. Ale gowno o czlowieku wiecie (a tym ten serial sie wyroznbia ze nic o bohaterach nie wiemy) a sie nim zachwycacie - tak wazny jest wyglad ?? jezeli tak to mi was szkoda

ocenił(a) serial na 10
Niput

a pozachwycac sie nie wolno?po to przystojnych aktorów wzieli zeby sie na nich patrzec.poewno ty wygladasz jak połaczenie esmeraldy z gargamelem i masz problemy z soba.dam ci dobra radę idz do specjalisty

Niput

ojejjjjuuu.. straszne!! o co ci chodzi?! to juz dziewczyna nie może powiedzieć, ze jakiś ator jej się podoba, bo jest przystojny, a co w tym złego, co innego, gdyby wychwalała aktora TYLKO za jego urodę... ale co ci do tego?

i co to za krytyka (gówno o człowieku wiecie), no sorry.. taki np. lock on szuka jakiegoś sensu tej całej katastrofy, sam przeciez mówi, że "wyspa nam pokaże""wyspa w swoim czasie wszystko wyjaśni", ale nie mówi żadnych konkretów, nie mówi tego co myśli, i ma TAJEMNICE!! chociazby sprawa włazu, zabronił o nim mówić, a dlaczego inni mają niewiedzieć? a właśnie dlatego, że nie chce, żeby oni wu=yprzedzili jakies fakty, chce, żeby wszystko toczyło się swoim tempem... ale to jest idiotyczne myślenie, bo on w tym ich uwięzieniu na wyspie jak powiedziałam doszukuje się jakiegos wyższego celu, może i ma rację (z takiego pewnie założenia wyszli twórcy serialu), ale dlaczego nie dopuścić do tej tajemnicy innych? przecież oni wszyscy są współwięźniami wyspy....

ocenił(a) serial na 10
Dziadunio

Byłam trochę zawiedzona pierwszym odcinkiem, bo nie wnosił nic nowego do tego, co już wiem. Żal mi było Shannon, choć jej nie lubię to postąpiłabym podobnie, chociaż nie strzelałabym do Lock'a. A jego coraz mniej lubię, wkurza mnie to, że wiecznie coś ukrywa. A Sawyer był przesłodki, nie mogłam przestać się śmiać jak zniecierpliwiony czytał dla dziecka gazetę. Ogólnie nie mogę doczekać się kolejnych odcinków.

ocenił(a) serial na 9
Dziadunio

:-) no pierwszy to porazka, powtorka chyba dla tych co nie oglodali wczesniej, Lock zaczyna lapac minusy szkoda bo fajny koles z niego, no i zal tego chlopaka...

Dziadunio

tego pierwszego to prawie nie oglądałam. nie widizałam sensu, przecież ja to wszystko już widziałam ;) a w drugim bardzo mi się podobały sceny z Sawyerem. w tych okularach wygląda przezabawnie :D

ocenił(a) serial na 10
Dziadunio

Moga byc.Nawet fajnie powspominac:P:)A ten2 to najbardziej mi sie podobalo jak Soywer uspokajal dziecko:D:D