Czy może ktoś mi powie Co to jest za właz i skąt się znalazł wielki duł prowadzoncy do faceta gdzie mieszka se pod ziemią i żyje w LUKSUSACH a nadodatek ma czysta wodę, ćwiczt sobie i jest dożywiony ma mnustwo jedzenia i jeszcze dziwne że jest w KFARANTANIE !!!!!!!!!!!!!!! Coraz dziwniejszy i zadużo zbbiegów okoliczności!!
Pozdrawiam
polecam slownik ortograficzny :) a co do tego skad sie wzial i po co, to dowiemy sie pewnie tuz przed zakonczeniem 2 serii :)
SPOLIERY!!
No słownik by nie zaszkodził, a cała sprawa z włazem (to skąd się tam wziął Desmond) i jakie jest jego przeznaczenie jest praktycznie wyjaśniona po 9 odcinkach 2 sezonu.
jak dla mnie to nic nie jest wysjasnione, to ze jest bunkier i guzik ktory trzeba wciskac co jakis czas, film ktory praktycznie nic nie mowi, a zagubiony fragment wprowadza jeszcze wiecej tajemniczosci ("zeby uniknac kolejnego wypadku")... chyba ze cos przeoczylem, jesli tak to opdowiedz mi na pytanie: w jakim celu zostal ten bunkier tam wybudowany, po co jest ten guzik, po co sa drzwi "antywybuchowe" itp itd... nie odpowiesz, bo nie wiesz :)
Ja znam odpowiedź ! Ja odpowiem !
Bunkier, guzik, pancerne drzwi, tajemnicze pole magnetyczne itp, itd. mają jeden cel... mają powiększyć jeszcze bardziej i tak już (po pierwszym sezonie) spore zyski na kontach stacji ABC. Taki jestem mądry :)
hyhyhy kiss my ass Bunkier hyhy cikawe niezgadniecie assy no może jeżeli ktos już widział odcinki DALSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!.
Pozdrawiam NIEKTÓRYCH i Wesołych Swiąt