PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Finał I Sezonu

ocenił(a) serial na 10

Co sądzicie o finale pierwszego sezonu? Gdzieś przezytałem opinię, że więcej w nim nowych pytań niż odpowiedzi na dotychczasowe zagadki. Mnie akurat taki stan rzeczy nie zmartwił - jest po co oglądać serial na jesieni.

ocenił(a) serial na 10
klakson

zgadza sie wiecej pytan niz odpowiedzi...! celowy zabieg rezysera aby miec z czym wystartowac w 2 sezonie i jeszcze bardziej podsycic ogladalnosc, w koncu jakby nie patrzec serial jest kapitalny i przyciaga naprawde wielu ludzi...
odstatnie 3 odcinki sezonu 1 po prostu sa kapitalne, najlepsze z calej seri jak dla mnie.. i pojawia sie kilka naprawde zaskakujacych odpowiedzi.... warto bedzie poczekac cale wakacje na sezon 2...

a w miedzy czasie polecam 2 seriale ktore tez sa naprawde niczego sobie: "4400" oraz "revelations" z czego ten 2 ma specyficzna tematyke jak na serial...

ocenił(a) serial na 10
GONN

Problem polega na tym że Revelations też sie już skończył :(

ocenił(a) serial na 10
klakson

4400 się skończył, ale teraz ma być jakoś drugi sezon.
Revelation to seria 6 odcinków. Dobrze, ze się nie rozdrabniali w nim!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
klakson

Finał pierwszego sezonu... wogóle widziałeś już? Otwierają ten właz :) Ale w środku jest jakby tunel do "podziemia" chyba... na to wygląda... Do tych ludzi na tratwie: Michael, jego syn Walt, ten japończyk i Sawyer przypływa statek z ludźmi, bo tamci wystrzelili racę... Ale tamci chcą tylko zabrać syna Michaela = Walt'a i go zabierają siłą. Sawyer jest postrzelony i wpada do wody a ten japończyk skacze go ratować... A tak jeśli chodzi o resztę to... Okaże się, że rozbitkowie wcale nie są rozbitkami tak jak myśleli.

ocenił(a) serial na 10
vampireve

Nie Japończyk tylko Koreańczyk.To spora różnica.

ocenił(a) serial na 9
S_Griffin

Bardzo dziękuje za sprostowanie, bo cztając post powyżej aż mną wstrząsało przy każdym "japończyku", zwłaszcza że każda z pozostałych postaci była wymieniona z imienia, poza Jin'em.

ocenił(a) serial na 10
klakson

fajne to zakończenie było... Charlie ma znów narkotyki ha, ha! Ale dziwne z tą tratwą było bo jakoś nie wiem w jaki sposób on tego Walta odzyska! W ogóle co to byli za ludzie na tej łodzi?
Nie mogę siedoczekać drugiego sezonu!

ocenił(a) serial na 10
ginger

No co do drugiego sezonu to już niestety troche spoilerów wyczytałem i zapowiada się niesamowicie. Co tu dużo mówić. A apropo finału sezonu I to po tej sporej przerwie nabrałem dystansu i troche tak moim zdaniem pokazali ciastko ale nie dali ugryść. Moim zdaniem trzeba po prostu ostro wystartować z sezonem drugim żeby oglądalnoiść nie siadla także coby nie mówić to z pewnością będzie odlot. Już się nie moge doczekać!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
klakson

Ci Kolesie na Statku to byli "INNI" Jakbyś sie przyjżał to bys zawuazyl ze w jednoczensym czasie jak odzyskali dzicko oni nagle sie wrocili pod rugie dziecko a flara byla tylko dla zmyłki telewidzów... Walta zabrali bo Mial jakies dziwne Moce... Ja Juz chce wiedziec co jest w tym Włazie :D

warson_2

czytam to co napisałeś, i czytam, i nie czaje o co ci chodzi. jaka zmyłka? zobaczyli flare więc zawrócili, gdzie ty tam masz coś w tym samym czasie? i gdzie zabrali pierwsze dziecko?:/ przecież to ta francuska je wzieła, i muhamed:P z driveshaftem je odzyskali

Stefanek

aa, jak odzyskali dzidziusia, to sie odrazu wrócili po walta. nieeee, to nie są "inni", to by było zbyt proste.. i jakieś takie nieciekawe.. chociaż.. no zobaczymy już niebawem

pozdro

ocenił(a) serial na 10
klakson

po co by mieli siedzieć na tej wyspę skoro mieli normalną łódź?? To chyba nie byli Ci inni... zresztą może i tak no bo raczej chodzi o to że oni nie mają kontaktu z ludźmi spoza wyspy... nie wiem, nie wiem... mam nadzieję że w drugim sezonie coś się rozwinie między Charlim i Claire i żeby było duuuużo Sawyeraaa (serducho)(ja jestem dziewczyną, żeby nie bło podejrzeń jakby co)

ocenił(a) serial na 6
ginger

po co by mieli siedziec? a po co im dziecko? serial jest pelen zagadek wiec nie ma sensu rozmyslac po co siedza na tej wyspie. A to ze to są ci "inni" to raczej od razu sie narzuca.
Gdzies wczesniej Danielle uslyszala szepty w ktorych bylo poweidziane "ze inni ida po chlopca". wszyscy mysleli ze to chodzilo o dziecko claire a chodzilo o Walta.Z reszta oni nie znali plci dziecka Claire.Walt ma jakies nadzyczajne moce i dlatego chodzilo o niego.

ocenił(a) serial na 6
ginger

po co by mieli siedziec? a po co im dziecko? serial jest pelen zagadek wiec nie ma sensu rozmyslac po co siedza na tej wyspie. A to ze to są ci "inni" to raczej od razu sie narzuca.
Gdzies wczesniej Danielle uslyszala szepty w ktorych bylo poweidziane "ze inni ida po chlopca". wszyscy mysleli ze to chodzilo o dziecko claire a chodzilo o Walta.Z reszta oni nie znali plci dziecka Claire.Walt ma jakies nadzyczajne moce i dlatego chodzilo o niego.