Co sądzicie o finale pierwszego sezonu? Gdzieś przezytałem opinię, że więcej w nim nowych pytań niż odpowiedzi na dotychczasowe zagadki. Mnie akurat taki stan rzeczy nie zmartwił - jest po co oglądać serial na jesieni.
zgadza sie wiecej pytan niz odpowiedzi...! celowy zabieg rezysera aby miec z czym wystartowac w 2 sezonie i jeszcze bardziej podsycic ogladalnosc, w koncu jakby nie patrzec serial jest kapitalny i przyciaga naprawde wielu ludzi...
odstatnie 3 odcinki sezonu 1 po prostu sa kapitalne, najlepsze z calej seri jak dla mnie.. i pojawia sie kilka naprawde zaskakujacych odpowiedzi.... warto bedzie poczekac cale wakacje na sezon 2...
a w miedzy czasie polecam 2 seriale ktore tez sa naprawde niczego sobie: "4400" oraz "revelations" z czego ten 2 ma specyficzna tematyke jak na serial...
4400 się skończył, ale teraz ma być jakoś drugi sezon.
Revelation to seria 6 odcinków. Dobrze, ze się nie rozdrabniali w nim!
Finał pierwszego sezonu... wogóle widziałeś już? Otwierają ten właz :) Ale w środku jest jakby tunel do "podziemia" chyba... na to wygląda... Do tych ludzi na tratwie: Michael, jego syn Walt, ten japończyk i Sawyer przypływa statek z ludźmi, bo tamci wystrzelili racę... Ale tamci chcą tylko zabrać syna Michaela = Walt'a i go zabierają siłą. Sawyer jest postrzelony i wpada do wody a ten japończyk skacze go ratować... A tak jeśli chodzi o resztę to... Okaże się, że rozbitkowie wcale nie są rozbitkami tak jak myśleli.
Bardzo dziękuje za sprostowanie, bo cztając post powyżej aż mną wstrząsało przy każdym "japończyku", zwłaszcza że każda z pozostałych postaci była wymieniona z imienia, poza Jin'em.
fajne to zakończenie było... Charlie ma znów narkotyki ha, ha! Ale dziwne z tą tratwą było bo jakoś nie wiem w jaki sposób on tego Walta odzyska! W ogóle co to byli za ludzie na tej łodzi?
Nie mogę siedoczekać drugiego sezonu!
No co do drugiego sezonu to już niestety troche spoilerów wyczytałem i zapowiada się niesamowicie. Co tu dużo mówić. A apropo finału sezonu I to po tej sporej przerwie nabrałem dystansu i troche tak moim zdaniem pokazali ciastko ale nie dali ugryść. Moim zdaniem trzeba po prostu ostro wystartować z sezonem drugim żeby oglądalnoiść nie siadla także coby nie mówić to z pewnością będzie odlot. Już się nie moge doczekać!!!!!!!
Ci Kolesie na Statku to byli "INNI" Jakbyś sie przyjżał to bys zawuazyl ze w jednoczensym czasie jak odzyskali dzicko oni nagle sie wrocili pod rugie dziecko a flara byla tylko dla zmyłki telewidzów... Walta zabrali bo Mial jakies dziwne Moce... Ja Juz chce wiedziec co jest w tym Włazie :D
czytam to co napisałeś, i czytam, i nie czaje o co ci chodzi. jaka zmyłka? zobaczyli flare więc zawrócili, gdzie ty tam masz coś w tym samym czasie? i gdzie zabrali pierwsze dziecko?:/ przecież to ta francuska je wzieła, i muhamed:P z driveshaftem je odzyskali
aa, jak odzyskali dzidziusia, to sie odrazu wrócili po walta. nieeee, to nie są "inni", to by było zbyt proste.. i jakieś takie nieciekawe.. chociaż.. no zobaczymy już niebawem
pozdro
po co by mieli siedzieć na tej wyspę skoro mieli normalną łódź?? To chyba nie byli Ci inni... zresztą może i tak no bo raczej chodzi o to że oni nie mają kontaktu z ludźmi spoza wyspy... nie wiem, nie wiem... mam nadzieję że w drugim sezonie coś się rozwinie między Charlim i Claire i żeby było duuuużo Sawyeraaa (serducho)(ja jestem dziewczyną, żeby nie bło podejrzeń jakby co)
po co by mieli siedziec? a po co im dziecko? serial jest pelen zagadek wiec nie ma sensu rozmyslac po co siedza na tej wyspie. A to ze to są ci "inni" to raczej od razu sie narzuca.
Gdzies wczesniej Danielle uslyszala szepty w ktorych bylo poweidziane "ze inni ida po chlopca". wszyscy mysleli ze to chodzilo o dziecko claire a chodzilo o Walta.Z reszta oni nie znali plci dziecka Claire.Walt ma jakies nadzyczajne moce i dlatego chodzilo o niego.
po co by mieli siedziec? a po co im dziecko? serial jest pelen zagadek wiec nie ma sensu rozmyslac po co siedza na tej wyspie. A to ze to są ci "inni" to raczej od razu sie narzuca.
Gdzies wczesniej Danielle uslyszala szepty w ktorych bylo poweidziane "ze inni ida po chlopca". wszyscy mysleli ze to chodzilo o dziecko claire a chodzilo o Walta.Z reszta oni nie znali plci dziecka Claire.Walt ma jakies nadzyczajne moce i dlatego chodzilo o niego.