Słyszałem, że powstała internetowa gra na podstawie tego serialu pod nazwą Wyspa, wie ktoś może na jakiej stronie się ona znajduje??
ja znam gre "tajemnicza wyspa" pl z 2004 roku
:-]
------------------------------ ------------------------------ ---------------------
Gra przedstawia przygody piątki przyjaciół, których łódź rozbiła się u wybrzeży Tajemniczej Wyspy. Główny bohater, po odzyskaniu przytomności na piaszczystej plaży odkrywa, że jest sam. Jego zadaniem będzie odszukanie przyjaciół rozrzuconych po różnych częściach wyspy, a następnie powrót do domu na własnoręcznie zbudowanej tratwie. Nim to się jednak stanie, w trakcie poszukiwania materiałów potrzebnych do budowy tratwy gracz przeżyje wiele przygód, napotka niebezpiecznych wrogów i zwiedzi ogromny, urzekający urodą świat gry. Z pomocą nowo poznanych przyjaciół pokona złą czarownicę i zdejmie klątwę ciążącą na mieszkańcach wyspy.
Cechy gry:
Wspaniała trójwymiarowa grafika
Ogromny świat po którym możesz się poruszać bez żadnych ograniczeń
Pięć postaci do wyboru, z których każda posiada inne umiejętności
Rozbudowane elementy symulacji życia
Proste w obsłudze sterowanie
Interesująca fabuła
Elementy RPG
Niebezpieczni przeciwnicy
Wymagany procesor: 700 MHz
Wymagany RAM: 128 MB
Wymagane miejsce: 1,2 GB
Wymagany system: WINDOWS 95/98/ME/XP
[maxgame.pl]
------------------------------ ------------------------------ --------------------
Gra kosztuje 19zł, ale czy jest warta tych pieniedzy ...........????
------------------------------ ------------------------------ --------------------
:P
Robisz sobie jaja. :D Ja polecam grę Return to Mysterious Island- to bardziej pasuje do klimatow serialu.
Ja nawet czytałam coś w rodzaju regulaminu na tamtej stronie ale nie mam czasu żeby się w to bawić ;)
Ja nawet czytałam coś w rodzaju regulaminu na tamtej stronie ale nie mam czasu żeby się w to bawić ;)