PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180324
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Słyszałem, że powstała internetowa gra na podstawie tego serialu pod nazwą Wyspa, wie ktoś może na jakiej stronie się ona znajduje??

ocenił(a) serial na 5
sabek2

ja znam gre "tajemnicza wyspa" pl z 2004 roku
:-]
------------------------------ ------------------------------ ---------------------
Gra przedstawia przygody piątki przyjaciół, których łódź rozbiła się u wybrzeży Tajemniczej Wyspy. Główny bohater, po odzyskaniu przytomności na piaszczystej plaży odkrywa, że jest sam. Jego zadaniem będzie odszukanie przyjaciół rozrzuconych po różnych częściach wyspy, a następnie powrót do domu na własnoręcznie zbudowanej tratwie. Nim to się jednak stanie, w trakcie poszukiwania materiałów potrzebnych do budowy tratwy gracz przeżyje wiele przygód, napotka niebezpiecznych wrogów i zwiedzi ogromny, urzekający urodą świat gry. Z pomocą nowo poznanych przyjaciół pokona złą czarownicę i zdejmie klątwę ciążącą na mieszkańcach wyspy.

Cechy gry:
Wspaniała trójwymiarowa grafika
Ogromny świat po którym możesz się poruszać bez żadnych ograniczeń
Pięć postaci do wyboru, z których każda posiada inne umiejętności
Rozbudowane elementy symulacji życia
Proste w obsłudze sterowanie
Interesująca fabuła
Elementy RPG
Niebezpieczni przeciwnicy

Wymagany procesor: 700 MHz
Wymagany RAM: 128 MB
Wymagane miejsce: 1,2 GB
Wymagany system: WINDOWS 95/98/ME/XP
[maxgame.pl]

------------------------------ ------------------------------ --------------------
Gra kosztuje 19zł, ale czy jest warta tych pieniedzy ...........????
------------------------------ ------------------------------ --------------------
:P

ocenił(a) serial na 8
aksamitna

Robisz sobie jaja. :D Ja polecam grę Return to Mysterious Island- to bardziej pasuje do klimatow serialu.

ocenił(a) serial na 10
sabek2

Ja nawet czytałam coś w rodzaju regulaminu na tamtej stronie ale nie mam czasu żeby się w to bawić ;)

ocenił(a) serial na 10
sabek2

Ja nawet czytałam coś w rodzaju regulaminu na tamtej stronie ale nie mam czasu żeby się w to bawić ;)

ocenił(a) serial na 10
sabek2

http://dw24.webd.pl to adres ;) powodzenia jeśli masz czas żeby się w to bawić :)