PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180340
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Dla mnie super.Najlepsza dla mnie była ta akcja z porwaniem Walta(o co tu chodzi???)wybuchnięcie Artza i text Hurleya:Jack masz na sobie kawłek Artza,ostatnia scena kiedy Locke i Jack zaglądaja do włazu i moment kiedy pokazali wszystkich siedzących w samolocie_fajnie sie to oglądało kiedy już sie wie co będzie dalej.Smutno mi sie zrobiło kiedy pokazali Boone`a,w ogóle było mi zal Shannon chociaz wcześniej jej nie lubiłam.No i fajne akcje z Hurleyem na lotnisku:)I wszedzie te przeklęte cyferki:)To najlepszy serial jaki w życiu oglądałam

_malena_

Walta napewno porwali The Others, to pewnie dlatego ich nie było przy ognisku. Tak przynajmniej mi się wydaje

ocenił(a) serial na 10
_malena_

tez mi sie spodobal ten text:P a pomysl z the others tez mi wpadl do glowy podczas ogladania...

kryptonim_zajec

Ale mój tata nadal twierdzi że za tym wszystkim stoją kosmici, a połowa z tych rozbitków to się naćpała. Więc ja już nie wiem jak to jest ;(

ocenił(a) serial na 8
kubaj0

W jakims wywiadzie reżyser powiedział że na pewno nie chodzi tu o rzadne UFO,magie,duchy i że nie jest to reality show;)A co do naćpania_niektórzy czasem zachouja sie jakby naprawde byli pod wpływem np.Lock każący Jackowi puścić sie do tej dziury albo mówiący że Boone był ofiara dla wyspy

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Mówiąc to wszytsko Locke miał na myśli to że wierzy w przeznaczenie i w to ze nikt nie znalazł się na wyspie przez przypadek. Tymi słowami próbował jakoś udowodnić Jack'owi ze to wszytsko jest winą lub wyspy.

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Mówiąc to wszytsko Locke miał na myśli to że wierzy w przeznaczenie i w to ze nikt nie znalazł się na wyspie przez przypadek. Tymi słowami próbował jakoś udowodnić Jack'owi ze to wszytsko jest winą lub wyspy. i z pewnością nie byli naćpani. chociaż Locke zwykle sprawia takie wrażenie :P ale tymi figurkami Dziewicy Maryji zajął się już Charlie i w następnym sezonie razem z Mr. Eko dojdą do tego jak się tam znalazły. hihi ale więcej już wam nie powiem :)

ocenił(a) serial na 10
_malena_

ja na samym poczatku myslalam ze to jakies jedno wielkie reality show i ich specjalnie wrobili... to jest dopiero lol:P jeszcze jest taka wersja z tym ze kosmitka jest ta francuzka

kryptonim_zajec

To by było dobre, gdyby się okazało że oni wszyscy są w Big Brotherze. Ale ciekawe jest jeszcze to czy Ethan (ten zły i zabity przez gitarzyste), był kumplem francuski czy the others?

ocenił(a) serial na 10
_malena_

a moze oni najedli sie grzybkow halucynkow i mieli zwidy?

ocenił(a) serial na 8
kryptonim_zajec

Może w samolocie czegoś im dosypali;)A co do Ethana,to juz sama nie wiem.Wydaje mi sie że jest jednym z innych.Po coś im tam było potrzebne dziecko Claire a Danielle porwała je bo miała nadzieje że odzyska swojego synka

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Danielle miała córkę Alex a nie synka...zabrała dziecko Claire żeby zrobić wymiane : ona daje innym Aarona, a oni oddają jej córke.

_malena_

Ale, albo oni są pedofilami, albo składają te dzieci w ofierze jakiemuś dawno zapomnianemu bóstwu. Nobo na co by im były te dzieci potrzebne, zeby je zjeść, czy co??

kubaj0

mi sie wydaje ze Ethan byl qmplem Danielle starej wariatki,a nie Others, pamietacie jak w ostatnim odcinku Claire przypomniala sobie jak drapnela Danielle? Ethan ją porwal i oddal Danielle... to jej potrzebne jest dziecko, a ten Ethan jak sie na jej brzuch patrzyl...eee...:D:D:D