PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180340
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Tak ogólnie? Bo w Polsce jesteśmy przy drugim...

ocenił(a) serial na 10
Ola_2

Formalnie rzecz biorąc, to w Polsce jesteśmy przy pierwszym :)
Drugi sezon właśnie trwa, w nocy ze środy na czwartek zostanie wyemitowany odcinek 16.
Sezon trzeci już został zakontraktowany.

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

a na jakim kanale leci ten 16 odcinek?? pliss bo juz 15 z 2 sezonu oglądałam i nie moge sie dalszych doczekac ....

aczyzesia

16 na ABC.tam lecą najszybciej wyszystkie odcinki a na AXN w niedziele ale na AXN bedzie dopiero chyba 12 czy któryś.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

No, na ABC najczęściej pojawiają się najszybciej, pewnie dlatego, że ta stacja produkuje LOST.

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

Mariusz Saint ==) zależy gdzie w Polsce oglądasz Lost. Jeśli na TVP to faktycznie tam był do tej pory tylko 1 sezon. Ale na AXN aktualnie leci 2 sezon, w ostatnią niedzielę był odcinek 2x09 teraz będzie odcinek specjalny "Lost: Revelation".

ocenił(a) serial na 10
Pawel_8

nie wiem dokładnie ale wiem że na pewno będzie 6 sezonów albo więcej
w karzdym bądźrazie wiem że na stówe będzie 6 sezonów:):P:)::):P::)

HAL1996

Odtwórca roli Sayida Jaharra w jednym z wywiadów powiedział, że LOST będzie miał 3-4 sezony max, gdyż nie chcą zrobić z tego serialu czegoś podobnego do Przyjaciele itp i nie będe wymyślac nowych wątków. Orginalna wiadomość pod adresem chaotic.blox.pl/html

ocenił(a) serial na 10
ultimate

Tak, tez to czytałam... I bardzo dobrze, że nie będzie więcej sezonów, gdyż wynikłaby z tego nudna telenowela! A przecież w LOST charakterystyczne jest to, że po każdym odcinku odczuwa się pewien niedosyt...