PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180714
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Pochwalcie się :) Ja właśnie kończę oglądać po raz trzeci, został mi już tylko podwójny finałowy odcinek.

ocenił(a) serial na 8
selene85

1 raz nie do końca , 4 i pół sezonu obejrzałem , później jakoś nie było czasu

ocenił(a) serial na 10
selene85

Ja też oglądam teraz po raz trzeci;)) ale dopiero zaczęłam 4 sezon, więc jeszcze troche atrakcji przede mną . Mimo wszystko największym sentymentem darzę sezon 1.

ocenił(a) serial na 10
selene85

ja pierwsze 3 sezony oglądałem po trzy razy, od 4-6 tylko raz, a to dlatego, że kiedyś Lost dosyć często leciał w tv, a ja zawsze lubię sobie obejrzeć ulubione filmy czy serial na większym ekranie niż ten komputerowy, więc oglądałem pierwsze 3 sezony, dalej jakoś się nie udało : P, planuję sobie za jakiś czas obejrzeć już normalnie : ) czyli od 1-6 sezonu, więc będzie to moje drugie pełne obejrzenie Lostów,
póki co nie mam niestety na to czasu, a jak mam to oglądam co innego, wróciłem do czasów dzieciństwa i oglądam Saint Seiya - Rycerze Zodiaku : D, jestem pod koniec drugiej serii, serial jest dla mnie świetny jak przed laty i nie przeszkadza mi to że jestem już trochę bardziej starszy niż wtedy jak oglądałem go pierwszy raz w RTL 7,
a że powrót do Rycerzy Zodiaku okazał się bardzo sentymentalny, to zamierzam pójść za ciosem i po Saint Seiya przypomnieć sobie całą serię równie świetnego anime - Dragon Ball : P,
więc Zagubieni będą musieli poczekać jeszcze jakiś czas na ich kolej : )
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
selene85

Wszystkie sezony 3 razy w całości, a niektóre odcinki po kilka razy, trudno zliczyć... ulubione epizody jak Pilot, Walkbout, The Incident czy The Constant podejrzewam, że z 8-9 razy każdy ;]

ocenił(a) serial na 9
selene85

2 razy, 3 raz planuje w maju/czerwcu

Tortuga033

Raz i wystarczy. Szkoda mi czasu na rewatch tylu odcinków.

ocenił(a) serial na 9
drill90

Ja uwielbiam ten serial, więc będę nie raz do niego wracać

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Wszystkich sezonow nie obejrzalem, ale teraz ogladam od nowa i jestem przy 14 odcinku 3 sezonu ;)

mckk

2 razy i jestem w trakcie trzeciego. Właśnie skończyłem 1 sezon

ocenił(a) serial na 10
selene85

Ja wczoraj skończyłam oglądać 3 raz :D i utwierdziłam się w przekonaniu, że to mój najukochańszy serial i moim zdaniem najlepszy jaki dotąd oglądałam :)

ocenił(a) serial na 10
selene85

Ja tylko raz, ale przymierzam się aby powtórzyć od początku w wakacje. Najlepszy serial ever zaraz obok "Twin Peaks"! :)