MASZ PYTANIE NIECIERPIĄCE ZWŁOKI ?:-] WAL ŚMIAŁO
1. Wie ktoś coś o tych gościach co porwali Walt'a ? Skąd się tam wzięli i kim oni są :) ? i co będzie dalej ?
2. Co jest pod tym włazem ? :D ?
POZDRO !
1. Ci goście co porwali Walt'a to "inni".
2. Znajduje się tam stacja badawcza, w której mieszka jakiś gość.
1. Skąd sie wzieli i czego chcą po 12 odcinku 2 sezonu jeszcze nie wiemy--w 2 sezonie dochodzi do spotkania jack,kate,lock,sayer i "inni"
2. Wstacji badawczej jest Desmont ktory pozniej ucieka w głąb wyspy.itd.itp.
1. Skąd sie wzieli i czego chcą po 12 odcinku 2 sezonu jeszcze nie wiemy--w 2 sezonie dochodzi do spotkania jack,kate,lock,sayer i "inni"
2. Wstacji badawczej jest Desmont ktory pozniej ucieka w głąb wyspy.itd.itp.
1.a zobaczycie ze w drugiej grupie byl szpieg tych kolesi co prwali walta ale pani z szybkich i wscieklych sobie poradzila i go zabila
2.stacja badawcza trzeba wpisywac kod co 108 min inaczej cos sie stanie
ps.shannon nie zyje po 6 odcinkuu
Mam pytanko: skąd mogę ściągnąć LOSTs02?? Dotychczas ściągałam z mininova.org ale tam znalazłam tylko do 12-go odcinka:(( Bardzo proszę o konkrety oki:) z góry dzięki!
ja mam do 13 odcinka i reszty nieweim skąd ściągnąć podobno jeszcze niema nieweim.jak bedziesz coś wiedziała to prosze odp mój gg 3243739
właśnie się dowiedziałam że nie ma jeszcze nowych odcinków LOST ja ma do 12-go odcinka i ponoć nie ma więcej widocznie jeszcze się nie ukazały w TV:((
Napisów też nie mogłam znaleźć powyżej 12-go odcinka także nie wiem już sama:( trzeba poczekać
właśnie się dowiedziałam że nie ma jeszcze nowych odcinków LOST ja ma do 12-go odcinka i ponoć nie ma więcej widocznie jeszcze się nie ukazały w TV:((
LUDZIE !!!!! sezon 2 JESZCZE KRĘCĄ !!!!! w USA w każdą środę leci odcinek z II sezonu--czyli "my" oglądamy równocześnie ze Stanami Zjednoczonymi----------------- ------------------------------ --------------------------
REASUMUJĄC: NIE MA JESZCZE ODCINKA 13!! i najprawdopodobniej bedzie dopiero 9 lutego a nie dzisiaj !!!!!!