PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180340
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

MASZ PYTANIE NIECIERPIĄCE ZWŁOKI ?:-] WAL ŚMIAŁO

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

1. Wie ktoś coś o tych gościach co porwali Walt'a ? Skąd się tam wzięli i kim oni są :) ? i co będzie dalej ?

2. Co jest pod tym włazem ? :D ?

POZDRO !

ocenił(a) serial na 9
tomash_6

1. Ci goście co porwali Walt'a to "inni".
2. Znajduje się tam stacja badawcza, w której mieszka jakiś gość.

ocenił(a) serial na 5
bins

1. Skąd sie wzieli i czego chcą po 12 odcinku 2 sezonu jeszcze nie wiemy--w 2 sezonie dochodzi do spotkania jack,kate,lock,sayer i "inni"
2. Wstacji badawczej jest Desmont ktory pozniej ucieka w głąb wyspy.itd.itp.

ocenił(a) serial na 5
bins

1. Skąd sie wzieli i czego chcą po 12 odcinku 2 sezonu jeszcze nie wiemy--w 2 sezonie dochodzi do spotkania jack,kate,lock,sayer i "inni"
2. Wstacji badawczej jest Desmont ktory pozniej ucieka w głąb wyspy.itd.itp.

ocenił(a) serial na 10
tomash_6

1.a zobaczycie ze w drugiej grupie byl szpieg tych kolesi co prwali walta ale pani z szybkich i wscieklych sobie poradzila i go zabila
2.stacja badawcza trzeba wpisywac kod co 108 min inaczej cos sie stanie
ps.shannon nie zyje po 6 odcinkuu

użytkownik usunięty
gorgeouss

nom a jack chce zrobić armie i całował się z Kate...hehe:-)

bo jack wymiata ;];];]....yoo... ale kate jush nie...:];];]

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

Mam pytanko: skąd mogę ściągnąć LOSTs02?? Dotychczas ściągałam z mininova.org ale tam znalazłam tylko do 12-go odcinka:(( Bardzo proszę o konkrety oki:) z góry dzięki!

aniakolejwa

ja mam do 13 odcinka i reszty nieweim skąd ściągnąć podobno jeszcze niema nieweim.jak bedziesz coś wiedziała to prosze odp mój gg 3243739

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

Oki doki nie ma sprawy jak się czegoś dowiem to dam znać

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

właśnie się dowiedziałam że nie ma jeszcze nowych odcinków LOST ja ma do 12-go odcinka i ponoć nie ma więcej widocznie jeszcze się nie ukazały w TV:((

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

Napisów też nie mogłam znaleźć powyżej 12-go odcinka także nie wiem już sama:( trzeba poczekać

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

właśnie się dowiedziałam że nie ma jeszcze nowych odcinków LOST ja ma do 12-go odcinka i ponoć nie ma więcej widocznie jeszcze się nie ukazały w TV:((

ocenił(a) serial na 5
aniakolejwa

LUDZIE !!!!! sezon 2 JESZCZE KRĘCĄ !!!!! w USA w każdą środę leci odcinek z II sezonu--czyli "my" oglądamy równocześnie ze Stanami Zjednoczonymi----------------- ------------------------------ --------------------------
REASUMUJĄC: NIE MA JESZCZE ODCINKA 13!! i najprawdopodobniej bedzie dopiero 9 lutego a nie dzisiaj !!!!!!