PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 182 tys. ocen
7,6 10 1 181503
7,1 27 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

muszę powiedzieć że serial jest fantastyczny, genialny ale koniec zagubionych mnie rozczarował trochę .Ale i tak 10/10

ocenił(a) serial na 9
damiane15

Ten serial ma to do siebie, że przy powtórnym obejrzeniu wiele zyskuje.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Sporo się w głowie rozjaśnia.

Zasadniczo jest tak, że za pierwszym razem nie widać większości kruczków i zawiłości w filmie czy serialu.
Tak miałam np. z "Incepcją" czy "Pulp Fiction", które to za pierwszym oglądaniem się średnio mi podobały,
a po kolejnych takich trochę na siłę było o niebo lepiej.
Ten pierwszy polubiłem po 5 czy 6 razach, a ten drugi jest moim ulubionym do dzisiaj.i widziałem go już chyba ze 20 razy.

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Co do "Pulp Fiction" to też będę musiała obejrzeć jeszcze raz, bo mam mieszane odczucia co do tego filmu.
Ja tak miałam z "Donnie Darko". Za pierwszym razem kompletnie nie ogarnęłam tego filmu. Dopiero jak podeszłam do niego gdzieś po roku czy nawet i dłuższym odstępie, stał się dla mnie jasny i teraz to jeden z moich ulubionych filmów.

Z niektórymi produkcjami tak już jest.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Z tym PF to chyba i trochę mojej winy było, bo tam akcja jest niechronologiczna a wtedy raczej nie poświęciłem odpowiedniej ilości uwagi, no i się zraziłem. To chyba jeszcze z wypożyczalni na VHS!
Potem leciało już w telewizorni i tak siedziałem i się gapiłem. Po jakimś czasie, jak się zaczęło ładnie układać, to prawie podskoczyłem na kanapie i oglądałem z zaciekawieniem.
Ot i cała historia.

DD chyba nie widziałem.

ZSGifMan

Ja oglądnęłam Pulp Fiction raz i już nie mam zamiaru więcej. Chyba raczej nie wezmę się za niego drugi raz bo nie dam rady się z tym męczyć kolejny raz :p
Ale Incepcje zrozumiałam już za pierwszym razem i bardzo mi się podobała.

ocenił(a) serial na 10
neta97

Incepcję zrozumiałem za pierwszym razem, tylko mi się nie podobała.
Potem jakoś się opatrzyła i było już OK.

Co do Pulp Fiction to bym Cię jednak namawiał, warto.

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Pulp Fiction to jest nic w porównaniu do "Memento". Jak to ktoś określił http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/08/08003251d89cf85d258cb0b831e69d1e.g if?1312379301

Tortuga033

kocham lost

ocenił(a) serial na 9
tyna0123

Choćby nie wiem jak zajebisty serial ktoś zrobił to ja wiem jedno - LOST zawsze będzie moim "epic show ever".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Nie, co to?

Ps. Coś tu na "naszym" forum zaczyna wiać pustkom.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

MacGruber - piszą: " tak głupi, ze aż śmieszny", moim zdaniem to ani komedia ani parodia, tylko jakiś hardkorowy wykręt na temat kina z holiłud. Moim zdanie trzeba zobaczyć, albo przynajmniej spróbować obejrzeć!
;)
P.S.
Trochę się nam tematy wyczerpują na temat LOST . . .
Trzeba trochę pogadać o czymś innym dla odświeżenia umysłu i do zagadnienia na pewno wrócimy.

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Oby bo nie chcę być skazana na pisanie do siebie, albo siedzenie na forum "Walking Dead", bo fani tego serialu są hmm...dziwni?

Tortuga033

Większość z nich nigdy nie widziała LOST więc mają trochę inne zapatrywania na seriale niż my.

ocenił(a) serial na 9
neta97

Nie to nie o to chodzi. Chodzi o to że forum tego serialu jest opanowane przez grupkę osób, które albo liżą sobie tyłki nawzajem, albo nabijają się z wszystkich w około uważając że są oni -mądrzy i "inni ludzie" - czyli ci głupi. Poza tym są tam takie dwie panienki, które "wyżej srają niż dupę mają", a w rzeczywistości to są takie właśnie dziewczynki pokroju tych które kiedyś robiły w gacie, kiedy na ekranie pojawiał się Sawyer - czyli nie zbyt rozgarnięte.
U nich nie można zakładać nowych tematów, bo to spam. A jak przyjdzie taka jedna z drugą i robi mi żenujący offtop w temacie to jest ok. I nawet nie przeproszą tylko zaczynają się ze mną kłócić bo przecież one sobie tylko, cytuję "rozmawiają o przystojniakach". Poza tym ktoś chcę się czegoś dowiedzieć to odpowiadają w bardzo opryskliwy sposób. Teraz tam się toczy mała wojna, bo ja i paru innych użytkowników napisaliśmy wprost co o nich myślimy, to teraz jest odwracanie kota ogonem i że to my zepsuliśmy ich forum ;]

Ostatnio napisałam że póki co nie widzę w tym serialu postaci charakterystycznych i złożonych na miarę Johna Locka i czekam tylko aż zaczną mnie atakować, bo nie widzę jakie głębokie są postacie w tym serialu ;]
Po prostu to są ludzie o których tutaj pisaliśmy - musi wyjść na ich.
I ktoś będzie pisał że fani LOST to psychole..."u nas" przynajmniej panuję wolność słowa :D