Znam większosć odpowiedzi. opiszcie problem a ja postaram sie wytlumaczyc jak najlepiej
Człowieku, to 'zrozómiecie' aż wali po oczach. Większość przeglądarek oferuje już automatyczny słownik ortograficzny, przydałby Ci się ;-]
Ten problem nie dotyczy 'Lost'. Prosze was, pisac problemy o zagobionych, a nie o przegladarkach
OK czym były sceny pokazane w 6 sezonie zamiast retrospekcji wyjaśnij dokładnie!
moge to nazwać 2 seriale w jednym. pokazywali to co dzieje się na wyspie i to co stanie sie kiedy wszyscy umrą. jak widzielismy w poprzednich sezonach byly Flash Back jak i Flash Forword, dlatego twórcy chcieli pszy tym zostać, a nie nagle przestać je pokazywać
No wiesz co? Jak morzesz?
Koleś ma dórzą wiedze o Zagóbionych, jest miły i chce się nią podzielić
oraz pży tym pommagać tym co nie wiedzą wrzystkiego o srjalu
a Ty mu tak niegżecznie tu muwisz?!
Haha ale mi wytłumaczenie to był test i nie zdałeś go. Jakbym spytał Tortugi albo kogoś innego to by na to odpowiedział bardziej rozwinięcie a nie to jest to kiedy wszyscy umrą .Nie musisz udawać znawcę bo ja sam wiem więcej od ciebie czytałem dyskusje wielu ludzi i sporo się dowiedziałem :)
Widziałem dużo osób co pisało źle ortograficznie, ale żeby ktoś napisał 'pszy' to jeszcze nie widziałem :)
Ciebie, pomyśl więc chwilę doceniam ,że masz wiedzę ale zakładanie takich tematów nie ma sesu gdyż jest tu wieelu ludzi którzy sporo wiedzą , a oi drugie jak ktoś będzie chciał się czegoś dowiedzieć to zada pytanie :)
Pozdrawiam i doceniam to że chcesz nieść pomoc.Zagubieni to mega serialos :)