Obejrzałam już 1 sezon teraz zacznę 2 ale nie mam czasu obejrzeć reszty. Może mi ktoś opowiedzieć końcówkę? Chodzi mi o to czy się uratowali, jak to zrobili, kto przeżył, no i jak dalej potoczyły się losy bohaterów
Ok, mogę napisać, ale NAPRAWDĘ warto oglądać dalej!
UWAGA, SPOILERY
Niektórym bohaterom udało się przetrwać, a przy okazji ocalić świat przed zagładą ;) Pod koniec z wyspy odlatują Kate, Claire, Sawyer i parę innych postaci, które pojawią się w dalszych sezonach.
Serial kończy się sceną śmierci Jacka. W zaświatach spotyka on wszystkich przyjaciół z Wyspy.
Więcej nie powiem, bo Lost ma tyle wątków, że naprawdę ciężko to opowiedzieć - to trzeba zobaczyć samemu!
Na pewno umiera? W ostatniej scenie kiedy zamyka oczy pojawia się Wincent co znaczy mógł się przesunąc w czasie razem z tą starszą parą, która uciekła od reszty pasażerów. W zasadzie mogliby go uratować.
Nie da się powiedzieć jak się kończy lost jeżeli widziałeś 1 i 2 sezon bo ilość wątków, twistów fabularnych, nowych postaci jest zbyt duża. Poza tym od pewnego momentu wydostanie się z wyspy nie było celem tak naprawdę.
Witaj po latach!
Co do opisu to jedno małe sprostowanie
- Claudia pyta: "... czy się uratowali, kto przeżył ..."
Odp.: Tak, niektórzy się uratowali, ale nikt nie przeżył ;))